There was an error in this gadget

Friday, October 29, 2010

What happened this week.

Hi nothing much to say cuz this week seems busy for me.
Assignment straight kena submit this week.
Kurang tido, so rasa macam ketidak stabilan hormon. Tapi bukan period.
Got final paper on Sunday. Hope I can do it. Insyallah.
Rasa sangap yang terlampau cuz I cant play on sumthing that I like the most. Kinda drug addict.
Tatao nak cakap apa. Jap nak fikir skejap.



Btw, kelmarin saya ada pasang lagu nasyid apa nama penyanyi dia tak ingat.Tajuk lagu dia insyallah, from cipoh's blog (tapi dia dah tuka lagu laa). Then few minutes mcmtu ada seeekor kucing yang agak putih melepak datang lepak bilik. Dia duduk senyap je then tido. Maybe dia suka lagu tuu kot. Dah nama nasyid aite. At the end of the story saya tidur bersama kucing tuu. Bukan meniduri kucing itu.



Tatao nak cakap apa dah so I think I'm gonna stop my writing today. Nanti kalau rasa nak update I'll do it later.Btw, kinda miss loadsa things far from here. So thats it.


*miss miss dah macam orang perempuan. -__-"













Random photos on Fb

and see picture down here




hmm. i've been thinking agaknya masa kecik-kecik diorang suka pergi tempat nii
nanti balik rumah nak check photo album nak tgok kot kot
ada jugak ke bergambar kat situ time kecik-kecik. who knows. LOL




blog bosan. sorry. tadok mood.

7 comments:

Natasya Hasmawi said...

woi gambar i! u memang peminat i kan. hahahaha. boleh ambil gambar tempat sama tu. sibuk je! bwekkk!!

Qaddafi said...

LOL...bila i jadi fans u huh??? random photos okay. i jumpa 2 gambar yang snap kat sama tmpt. haha marah laa orang yg snap sama tempat dgn u tuu.. bukan i okay. :PPPPPPP

muhammad "azpilicueta" zaid yusoff said...

KAMI MAHU CIPOH!KAMI MAHU CIPOH!KAMI MAHU CIPOH! HAHA

Qaddafi said...

dia tak mahu saya dah

arifah nadia said...

hampessss. HAHAHAHAHA

syaza kelyza said...

what are you addicted for ?

btw goodluck in your final ;)

Qaddafi said...

games actually. DoTA. msti u xtahu punya. hahaha

ouh, exam da habis dah pun ;)