There was an error in this gadget

Tuesday, October 19, 2010

Phewwww~

Fuh, hari nii sudah selesai dengan submission on during a study week. Rasa lega gila-gila even major subject ada presentation by next week. fuhh~ seharian duduk dalam bilik kawan w/o internet which i can online-ing. terasa macam duduk dekat penjara Sona which dia dekat tengah2 gurun & kat tepi ada hutan.

So, baru laa faham macam mana kerja-kerja "budak art" nii yang mana mostly korang akan menjadi kacang duduk terperap dalam bilik just looking on your work. Seriously, memang tersangatlah boring, cuz my S cant  stay duduk lama-lama. So, keluarlah, keliling kolej tuu & cari kelibat makhluk lain. As a conclusion, if sumone asking me "are you a graphic designer?" well, the answer is not yet cuz I cant do such a basic thing as a graphic designer -duduk lama-lamaaaaaaa.... 

*boring2 pun buat laa takfaham cuz ada kawan lagi 3 orang, which we were enjoy while doing our assignment..NOT! semua muka tension but FHM is the best :D

(more stories..tunggu saya upload gambar dalam new entry yeah.)








Blogger Digest.. Ngaahahahaaa


Next, I move into a next session iaitu meng-online! hahaha.. Rasa macam orang jakun gila dah lama tak bukak internet. Bukak-bukak then tengok fb...err..lameeee..xde org sangat.. Then bukak blog sendiri tgok apa update. Then ada laa tiba-tiba ada macam sumthing berubah sikit on my chatbox. Semenjak ada chatbox nii laa baru tahu ada orang baca blog saya even tak banyak T_T



Well, sokay then maybe content dalam blog nii pun boring gila so sesuai lah "dengan tak ramai pengunjungnya tuu". Tengok laa ada orang follow.. Follow balik, bukak blog orang sana sini.. Then terjumpa lah satu blog makhluk nii. I wonder apa dah jadi dekat blog dia nii.. dah lama gila tak bukak.



Sekali bukak nah....dah macam buku teks, cuz I've been read on that blog dari pukul 8 & till now tak habis lagi baca and maybe after update blog nii nak sambung baca balik.. Gila lahh..pheewwww~
Many things new inside that, many stories yang seronok baca, senang cerita memang tak  terangkat lah punggung cuz asyik baca blog je dari tadi.. 1 thing yang saya sangat pegun ialah she's got 1++ followers on her blog & tadi ada tunjuk chart apentah shows that her rating macam naik kot. Gila lah, bila lah blog aku nak ada ramai pembaca macam tuu.. -__-








Twitter Addicted.



Tadi sambil-sambil online, baca blog & othr stuff, bukak laa twitter. Nak tengok apa matsalleh duk tweet tiap2 hari. Then i was found same person on twitter. Follow & baca... Mekaihhh, best pulak tengok dia tweet tweet nii, macam ada ramai followers je. Actually i got a twitter account too but, macam sorang-sorang je rasa kat dalam tuu. So, bila bukak twitter tuu rasa macam pergi planet orang lain then tengok diorang pot pet non-stop.


So, sumthing happened during that time..









HAHAHAHAHA, bengong gila rasa ada orang reply on my tweets. Rasa excited(not really) but then dah lama macam tuu rasa macam makhluk asing balik dah. 



Dah laa sampai sini je cuz dari tadi nak click preview tapi tak boleh nak preview. Banyak lagi nak tulis but nak mengelak daripada menulis banyak kesilapan cuz lately banyak type error / salah eja. Maybe dah kembali menjadi buta huruf kot. So sampai sini sahaja yee... nak check spelling jap & then post ;)




baca blog perempuan, tulis
 blog sendiri pun dah macam perempuan..
=_="


nak sambung baca blog balik. yeahhhh!



4 comments:

Natasya Hasmawi said...

Afie! I know you're talking about my blog. Haha. Habis post2 lama I semua you comment. And tak sangka you letak betul2 tweet tu. Lol!

Qaddafi said...

hahaha. takboleh nak bgtaw tu blog u. nanti banyak follower i tinggalkan i & pergi follow blog u. LOL

ouh ya. haha. entah laa kenapa i letak. pfft!! >.<

Natasya Hasmawi said...

ceh kedekut. Baru nak promote u kat blog i. :P

Qaddafi said...

=A=

yela yela. nanti i promote u dgn 5 5 blog u skali. =P