There was an error in this gadget

Tuesday, October 19, 2010

Sangap nak tulis blog lagi



HMMMM.......
Hari nii saja, eh bukan..malam nii saja 2 entry masuk. Haa nah ambek kau sangap sangat nak tulis blog kan kan..


Ok, firstly, otak nii dah gila-gila kumpul maklumat nak buat entry yang baru beberapa jam di-post after entry phewww~ dekat bawah tuu. So, better laa post kan. Kerja bertangguh memang tak menjadi.



Sambil-sambil bukak blog orang, formspring, twitter & pelbagai jenis lagi website yang ada kat dunia nii (rasa macam jakun sebab dah lama tak bukak internet punya pasal) I was wondering apa tuu pet-bro? Dah banyak sangat jumpa perkataan pet-bro nii, di blogger, formspring, malah ada orang pun cakap pet-bro. Ape pet-bro tuu abang haiwan peliharaan ke?



Seriously aku tak tahu apa makna pet bro tuu & I need sape-sape laa yang rajin tolong jawab persoalaan ini.




=__=??
















Secondly, sekarang nii memang musim mengawan cuz ramai betul yang single-mingle tukarkan relationship satus diorang kepada "in relationship with _______(si polan bin si polan)" malah ada juga yang tulis "in relationship" sahaja. Kita tahu jenis-jenis nii pun sibuk nak bercinta jugak tapi tak tahu dia duk kemaruk cintan dengan siapa. So, tulis lah nama pakwe @ makwe korang so that saya boleh mengucapkan tahniah ke atas korang berdua. Hmm, apa lagi jenis relationship yang ada? Haa, yang "complicated" pun ada jugak. Tak tahu laa pasal apa, bercinta dengan kasut agaknya. Hahaha, saya doakan agar korang semua baik-baik sahaja & jangan jadi macam aku yang still mencari sebab musabab kenapa aku punya status "separated" nii  :)



So sampai sini je yang apa nak saya tulis "sangat" dari tadi. Tu lah, bila tekan newpost je otak mula lah blank. Bila dah publish post mula laa menggelupur tahi nak tulis blog balik..



Before I finish my story 4 today di sini saja laa nak kasi tahu kenapa laa aku suka sangat dengar dua lagu nii malam nii. Dari tadi duk play je 2 2 mende alah nii.. =.=







better korang off lagu kat atas sebelum play mende nii ye.









happy twenty-ten :))





2 comments:

Natasya Hasmawi said...

Pet bro tu abang angkat laaaa..

Qaddafi said...

lahh abang angkat ke? wtf man i tak tahu langsung =.="