There was an error in this gadget

Friday, August 27, 2010

Feedback ;)




Assalamualaikum wbt.


Salam Ramadhan buat para pembaca blog saya semua.


So, setelah bout' seminggu lebih dah tak update  blog & memandangkan hari nii merupakan hari cuti saya sangat rasa 'free' untuk meng'update' blog. tak dilupakan hari ni hari nuzul Quran bagi para pembaca yang beragama Islam. sudah 114 tahun Al-Quran menjadi 'refrences'(dlm bahasa tak reti sebut dah berapa kali fikir x dapat2 jugak =.=) bagi kita semua umat Islam.




Memandangkan hari nii saya 'free' so saya nak update blog. 1 perkara dah setel. namun masih terdapat persoalan yang menjadi soalan yang permasalahan ini (erk..merapu.pfft!)


so.


persoalannya ialah


1. cerita apa nak post kali ini?
2. adakah cerita kali ini sangat best untuk kau orang semua baca?
3. perluke aku buat cerita pasal diri sendiri?
4. ke nak buat cerita pasal member2?
5. cerita pasal artis korang minat ke? tapi banyak gossip. plus, aku tak suka gossip.
6. atau korang yang bagi jenis genre cerita apa untuk di-post-kan dalam entry2 yg akan datang. boleh saya buat homework sikit.




so. sebelum mengakhiri entry yang x berapa best kali ini saya berharap feedback dari korang2 semua. tolong laa bagi idea cerita apa yang boleh saya story2 dgn korang2 semua. segala feedback yang terima akan dipertimbangkan. sekian, terima kasih :)






PERAH OTAK UNTUK ENTRY SETERUSNYA.
EYAAARGGHH!!



see ya!

Wednesday, August 18, 2010

Thank You For Loving Me :D






It's hard for me to say the things
I want to say sometimes
There's no one here but you and me


HOHO :0


I wasn't know deep in your heart
That you have a feeling towards me
I couldn't realize when
The way you acting seems like 
You have a feeling towards me



Cross my heart
I wear no disguise
If I tried, you'd make believe
That you believed my lies



oh hoh, sorry2..
my bad ;P


I wasn't know deep in my heart
I have feelings towards you too
Every single time I
feel more to like bout you
the way you act the way you say
I couldn't resist
This feeling is getting strong
from time to time


But one think I'm sure that
I think I'm gonna fell in love 
with you ;)




Thank you for loving me
For being my eyes when I couldn't see
For parting my lips when I couldn't breathe
Thank you for loving me



susah jugak menyanyi nii
Mek aihh, 'ter'G-wang laa pulak

HAHA










"dey tambeyy lama tara jumpa, pigi mana haa? suda hilang ka??"
"itu laa hal laa macha, err..saya rindu sama Kumari laa.." :)

Terima Kasih daun Keladi

that was sumthg happened yesterday when ada sumone add my Facebook
as usual bila orang add kita akan ucakan terima kasih aite?
but this one this person adding me (as friend la) for some reason
and she says she's like to read my blog
I was like, OMG betul ke? even idk everything bout my readers tuu but 
if kawan2 yang tahu kewujudan blog nii saya fahamla kan.

whoahh~

ada orang yang appreciate apa yang kita tulis
plus, I dont put any single details bout me nor my Facebook also
(ada laa sikit but xde laa sampai detail gila cuz my fb name lain gila)


Hey kamu, hebat gila!


thanks btw
HAHA




nii yang semangat nak tulis lagi nii
LOL

Sunday, August 15, 2010

Empty~

lupa nak tulis apa tadi.
so bila lupa, mood pun takdak.
bila mood takdak.
takdak mood nak tulis..
so bila takdak mood, takdak idea.
 bila takdak idea, taktau nak tulis apa.


shett~


lapa pulak.

:'(

Saturday, August 7, 2010

tasuke tasuke tasuke!!! - part 2



"sorry". mak aih awek nii.. sedih pulak saya baca.

nanti laa saya approve. bg saya menggatal dulu oke.

haha.

tasuke tasuke tasuke!!!



















wah, mcm Tumblr pulak. =.=

Friday, August 6, 2010

khas buatmu.terima kasih google chrome.latina chick kick ass..haha budus!


Party party people at..haha yeah!!!




salam satu Palestin.


minggu nii seriously penat gila ba-bee. abes x sempat aku nk layan luahan hati rakan2 yang sakit hati @ patah hati @ what so ever sume2 tuu. haha


tapi dlm penat2 nii ada laa satu story yang bley tahan syok laa nak stori2 dgn cik kak cik mah kat luar sana. ada laa hari tu memang tga struggle gila2 buat kerja. hari tu x silap hari rabu mlm kot atau lebih dikenali dengan nama hari Bahasa Asing Se-Sri Iskandar. tengah2 tension + mengantuk + buat kerja ada laa ttbe datang sorg minah nii dengan tiba-tibanya dia IM aku kat satu laman nii wht we call in omputehnye Facebook site @ fesbuk


disebabkan sangat penat so xyah laa nak tulis panjang2 just tunjuk gambar kat korang2 & disertakan dengan huraian ringkas. 

oke..ready guys! please wear your seatbelt..sebab kita nak g melancong ke benua Amerika Latin


3....2....1


al-kisah bermulanya satu detik usha-mengusha..



dia start dulu..haha







time nii dia bgtaw xley speakin eng. 
so tiba2 aku otak jadi creative, apa lagi.. Google translate laa..
tengok aku reply apa tuu..haha
stail bak ang.






haa time nii dia bgtaw dia duk mana.
Brazil haa jah. mek aihh.
tengok saya reply apa..haha







nii x silap dia mintak emel MSN.
sorry saya xdak MSN, YM ada laa..









nii time last2 laa dia nak out da pergi mana ntah.
subuh baru abes burak bak aang..
gila btul awek Brazil nii. 

>.<








nii di akhir perbualan.

baca ayat last sekali apa dia tulis.

haa nampak?
haa nampak?
haa nampak??
nampak?

haa haa...

hehe "p







dengan secara tidak sengajanya saya berjaya mengurat seorang minah nii. dengan berbekalkan Google translate saya mampu menarik minat dia..haha


tapi seriously tak leh blah time duk chatting2 dengan dia. pecah perut bak ang. apa laa bodo awek nii lyn orang laki cm aku. ades. itulah je saje je nak tunjuk kat korang bukan nak tunjuk aku terer ngorat2 nii tapi kalau korang ada kat tempat aku nak2 time2 mengantuk gila kompem korang boleh tergelak sakan sampai terkeluar cendol2 dari hidung semua.


 tu je laa kot. xdak dah. aku mls nak print screen apa lagi yang ktorang chat.
haha..






haa ni lagi satu buduh. ingatkan dia kecek klate. rpanya bahasa dia laa.pfft!