There was an error in this gadget

Saturday, September 25, 2010

this week is soooo the tak best.

saya tak tahu nak tulis apa untuk entry kali ini. looks like I'm not in a mood this week. eish serious ouh tak tahu
nak cakap macam mana, nii pun berapa kali type & re-type ntah asyik padam je apa yang saya tulis.

Actually, I was plan to update my blog hari isnin hari tuu. banyak benda yang nak di cerita maklumlah before that raya kan. so ada banyak pergi melawat rumah member2, yang baru kenal ada, yang tersilap pergi beraya ada macam2 laa. maybe kat situ dah ramai orang pindah so ada ramai kenalan. sampaikan pergi beraya boleh kata nak pergi jumpa abang dia. ceh padahal nak jumpa adik dia. pfft. >.<

banyak lagi laa great things happened during last week (time cuti raya haritu).

tapi bila saya maw tulis dekat sini there's something was blocking me to write it. idk how to explain. err. macam nii laa, dia macam kita tengah jawab exam nii part tulis essay/ karangan/ summary what so ever laa yang sama maksud dgn aktiviti tulis-menulis ayat panjang2 nii, tapi bila nak tulis je idea takde/ otak blank atau tak tahu apa nak tulis langsung. haa lepas tu mula lah, pergi kat kawan menangis teresak-esak cakap "huu,aku tak boleh buat, aku tak boleh buat.. waahaaaa*sfx menangis*"

err, tak tahu laa nak cakap apa lagi, this week ada macam sumthing wrong bout me, saya buat semua benda tak kena, itu salah ini salah, cakap sedikit pun kena marah, habis rakan-rakan terasa dengan saya. actually, saya ada rasa macam sesuatu perkara yang nak luahkan tapi i can't explain it in a proper way, tu yang ada orang terasa tuu. i'm so sorry i didn't meant to. if i could, i wont say even a single thing.

seriously aku rasa macam dah banyak sangat salah cakap. 


plus, ada lagi faktor-faktor ke faktaan yang membuat saya macam mental down minggu nii.. esaiment really membuatku rasa macam asspain, magrain, gastrik dan sakit urat belakang. faktor kelekcherer-an jugak ada menyumbang ke  arah mental down ini. ada satu orang nii mulut dia macam !@#$%^&* dia taktahu ke aku ada masalah yang kritikal sem nii. mujur kau lecturer ishh kalau tak ... grrr!!! aku rasa macam aku dah start merapu cakap mende yang bukan-bukan and seriously macam pantek je rasa sekarang nii...


dah laa sampai sini sahaja luahan hati saya untuk entry kali ini, sorry laa buat korang macam terpaksa je nak baca entry kali ini. sepatutnya entry yang ini penuh dengan sajian yang menarik & unsur2 keindahan, tapi bila baca nii rasa dah macam blog emo. babi aku tak emo okay.





rasanya saya rindu kat rumah kot. bengong laa uitm buat cuti time raya hari tuu. x puas ouh.
ni sorang lagi mamat dia pulak g nyanyi lagu orang putus cinta sambil men gitar. ades~
ye ye aku rindu..ahhh~