There was an error in this gadget

Wednesday, December 30, 2009

Mai cakap utara.Terima Kasih daun keladi.

Pagi ini cukup sejuk membuatkan aku bukan kegersangan. Dah lame aku tak bangun pagi2 cmneh..akhirnya..
Dengan semalam hidung berairnya bak kata Nadia, banyak chendol dalam hidung..haih, benci betol laa, tmpt lain xnk berair ke..bengong sungguh laa..


Malam semalam dikala aku bergayut akibat keboringan tahap melampau yang hanya ditemani semut2 yang lalu lalang membuat kerja tanpa menegurku langsung. Dalam pergayutan(wtf??pergayutan?) itu aku sungguh xley bla dgn beberapa orang mamat yang diceritakan oleh rakanku, ala2 gossip g2. Seriously dude kalo ko xtahan g laa cari bohsia or bapok ke kat merto tuu..ni x, ade ke suro orang view webcam then bile bukak perghh nahaiiii, cni ceq na habaq kat ampa semua naa, bilaa mana ditekannyaa view webcam tuu, tekeluaq laa gambaq x senonoh, uih, lucah naa, ada pi tunjuk ang punya..hadoii, memang terkejut laa cik poh kitaa nii nak abaq mai, terbeliaq bijik mata diaa naa..lalu dia pon off laa webcam tuu akibat terlampau tak tahan atau terlampau geli melihat saudara berkemaluan itu.. Saudara ang nii tadak kija kaa pi tunjuk ang punya? nak battling dgn ceq ka? kang ang tkejut plak naa..


Cerita seterusnya yang ceq nak abaq mai nii, semalam, ceq pi borak2 dgn cik poh, ada laa sorang mamat nii, aapa die bodo ka anjin ka dungu yang gila gila gila sex yang obses terhadap nama..mak abah ang punya laa bubuh nama ang punya baiiq ang pi letak nama PANCUT DALAM dalam ym pasai apa? xsedap ka mak ang bagi nama?  loooocah btoi laa ang..memang ceq tgelak guliang2 laa kat cni sorg2 hadooi, pancut2, nama ang begitu indah sekali na abaq mai nii.. Lpas nii ceq nak try laa bubuh nama PANCUT BELAKANG ka, OPPSS,TERPANCUT! ka, atau apa2 nama yang berkaitan dengan aktivi memancut nii..

K laa manusia2 yang xjemu2 membaca blog saya yang hina ini(sbb ada lucah) Terima kasih daun keladi kerana membaca blog saya dan juga memberikan comment2 yang begitu membina sekali, jikalau ada apa2 nasihat atau cadangan sila2 laa habaq kat comment saya naa..Saya na pi siap2 nii ada orang ajaq kluaq.babai.:D

Tuesday, December 29, 2009

The Five Wonders of The Day



Selamat tinggal Kuantan, selamat datang Sri Iskandar, kita berjumpa lagi sekali wahai modem tmnet kesayangan ku..I miss u laa doee..harini ko berfungsi dengan baik, byk video aku dpt tgok ari nii..kredit to modem tmnet kuh..ayaii..


Hari ini dengan rasa sungguh gembiranya saya Afie W dpt meneruskan ibadah online ini..wah ta saba na bukak myspace, facebook N juga x dilupakan blog ku ini yang hampir bersawang akibat 2 minggu tak update..i'm sorri mi amor, mor famour espresso corazon..(aku bantai speaking latin)


Namun dalam kegembiraan online ini ada satu peristiwa yang buat aku terasa "oh shit, what i've done, damn man, aku tak buat slh pon, damn.."

Kenapa?? Kenapa aku dipersalahkan sebegitu rupa?? Kenapa aku diperlakukan sebegini?? Kenapa kawan-kawan?? Kenapa??


"kenapa..kenapa..cepat laa doe mata da rabak daa nii!!!" benak hati ku mulai berbunyi.


"oh yeke? maaf, aku tade idea actually" mulut ku terkumat kamit meminta maaf.



Okay, back to the point, the real damn point, dalam aku ber-online nii tetibe jek aku g online ym, mane taw kot2 ada orang online ke tengah hari buta nii.. tidak sampai berapa ketika aku dikejutkan dengan bunyi BUZZ!! "damn man sape dok buzz nii, aku tak abes reply comment nii.." rupanya ia adalah dari seorang rakan yang mahu dirinya dipanggil naddie(bukan nama sebenar) So, aku pon ber-chatting laa dengan dia.


Dalam pada masa kami bercakap menggunakan jari (chatting laa tuu) die telah mengatakan aku sombong.. Kenapa aku sombong? Bile masa?? Why aku pulak sombong?? siot jek..then kami bertekak pada masa itu sehingga topik Buzz!! pula dibesar-besarkan "F doe, korang nii cm budak kecik, tade mende lain ke na gado" akibat terlampau tak tahan dek kerana sakit perut yang meronta-ronta untuk ke tandas perbualan kami tergantung setakat itu sahaja. Aku berlari kearah tandas yang kelihatan sungguh bercahaya pada masa itu.


creett...peroootttt, proootttt...peeeerooooot!!!! plup! flush.. arghh..nikmat..:D


Kemudian, aku pula dikejutkan dengan sebuah BUZZ!! Oh, rupanya ia nya datang dari seorang rakan dari Kedah (geng2 hang pi mana) yang mana nama beliau tak perlu aku sebut. Aku pon mnceritakan masalah aku tadi kepadanya.. Belum habis aku bercerita die sudah mengeluarkan frasa "Afie, sombong ah u lately"
oh damn man, the 2nd sombong.. Ape yang tak kena dengan hari ini?? Mood ku kelihatan menurun ala2 game The Sims 3. "Ini suda bikin spoil.."kataku. "xpe sabar2, ko cool je mat" kata hatiku.



 Oleh itu aku cuba mengalihkan tumpuan dengan meminta pandangan beliau...die cakap ape ntah, bla bla bla aku tak ingat banyak sgt dia tulis, kemudian die menyuruhku pegi pujuk budak tuu..seriously wtf aku memang tak reti nak pujuk orang nak2 berlainan jenis..whooo...aku bkn romantik..(siot je, koya bak kata org pantai timur) then aku cakap eh, crazy laa if like this kan..then,die pon cakap "haha..crazy...crazy of you kot..crazy of youuuuu...." Luckily die bukan crazy kat aku. haa, ko crazy laa kat aku. bgtaw pakwe ko try na seduce aku. lunyai ko kena hentak dgn die nanti.


Okay, kita beralih pula dengan cerita seterusnya, yang ini aku tak dapat na bercerita panjang cuz mata sudah rabak, kena pulak dengan lagu Take My bREATH Away nyanyian Roxette(wah dan2 kluar, aku memang ada kuasa psyschic, damn man)


ehem2 b4 dat, aku na telling kat korang sumting ye nyah, aku na tipu korang tadi tulis lagu Roxette(agar sesuai dengan suasana hening, sejuk dan kegersangan ini) tuu, tapi memandangkan lagu tu kluar so aku dikira berkelakuan jujur laa yek!



kita sambung balik, where am I?? oh ye, Roxette..em, aku na cerita pulak pasal satu mende pulak nii, ini berlaku pada waktu lepas isyak, aku melihat kelibat seorang wanita yang memegang patung barney(aduh teringat pulak tumblin monkey pantit!) beserta gaya nya yang comel itu kononnye laa online. Apa lagi, aku terus menekan button BUZZ!! ala2 tentera Amerika yang selok kera x sabar na letupkan rumah Osama bin Laden..di situ perbuatan chatting-menchatting pon berlaku..kemudian perkara yang sama berulang kembali..
Deja Vu pulak rase.damn.






Bukti Rajah 1(a)menunjukkan yang aku dipanggil bukan
lelaki jalang,
tetapi SOMBONG..




yea..sombong ye adik adik...


yang atas tuu bukan sombong yea, itu tak dira sebagai sombong secara officially, itu mungking
bermaksud lain..mungkin die nak bong kot??








                                                                                                                      Rajah 1(a)


Ketika perbualan ini sedang berlangsung, abang beliau sebenarnya sudah memerhatikan perbualan kami yang sbegitu lama. Shit kantoi pulak, pergh malu gle abang die aku panggil kau, adik die aku pgl u.. Pantit segan laa doo... Mesti abang die ketawa baca ape yang aku send kat adik die..arghhhhhhh, gila tak bole bayang laa siall bile terpikir abang dia yang berkemungkinan cakap, haha, bodo ko nii afie ngushar adik aku, koya lebih laa..
lepas tuu ketawa dengan adik die, hahaha!!! Glepor taik gitu..


Namun sebijak-bijak abang die kantoi jugak(sebab adek die bgtaw kalo x ko laa bodo afie oiii)
haha, selepas itu abang dia pulak yang dikenali sebagai "Triple H...not!! due H je" meng-take over perbualan kami..perbualan tersebut diakhiri dengan kata2 yang sungguh hina dan tak molek di pandang orang...



Perkara yang seterusnya berlaku didalam myspace hasil karya dari tom "orang taw laa tuu ngok!!!cepat laaa, hidung da berair nii.bole memaen pulak"  Dalam myspace pula kisahnya tak begitu panjang hanya ingin memberitahu perkara yang keempat pula berlaku..


Rajah 1(b)

p/s:tak banyak yang ingin dicerikatan cuz mata da rabak, dalam rajah 1(b) nii menunjukkan frasa SOMBONG keluar buat kali keempat.


p/s1:tatkala berborak dengan siti aku g bantai berborak dengan boipreen die yang mana dia juga kawan area rumahku yang suda lupa jalan pulang kerumah. guys, meet leo, the matsalleh.


p/s2:laber, mg doksah risa ah aku dop wat kabuurr gmbo mung dan segale detail yang berkaitan, sek2 nii blake dop phangg pon kte kecek bhaso latingg..btol dop mi amor??jaja..fuergo..:P


Okay the last, aku tak dapat na cerita pasal nii kerana tak tahu kesahihan cerita nya tapi korang tengok dan renung2 kan lah....




       korang tengok laa ye ada keterangan kat situ,
           aku saje tak crop bahagian ym, saje na tayang windows 7 ;
       aku harap korang jangan terpedaya dengan gaya ayat ni,
           sebab aku bukannye berpantun.
                  Ewahhh...




p/s: korang bole bc ryte tepi tuu? sorry laa if x sharp.







                 Rajah 1(c)


Sampai disini laa sahaja kisahku tentang 5 perkara yang bole juga dikatakan sebagai the Five Wonders of the Day.. Selamat pulang ke tanah air bagi para jemaah haji yang baru tiba beberapa minggu yang lalu. Air zam zam sikit..heee..:D







selamat tiba ke tanah air moga ibadah haji anda semua diberkati Allah SWT
dari: Hajiee Afie N Izad Karimullah..ngheee!!!

Thursday, December 17, 2009

To Aunty Nadia

Dear Makcik,


I'm so soooo sorry cuz didnt text u lately. 1st i ta bape sehat sangat mggu nii..then kredit pulak menghalang drpd text or calling u. sorry yah. 

p/s: sehat nnty na pegi giant beli barang..taw taw laa kan..harap2 jangan habis laa mnde tuu...hoho

Wednesday, December 9, 2009

sorry you..I really want to make love right now.

makcik i'm so sorry..i didnt meant to..xperasan pulak ada alamat rumah u..ahhh, photoshop pulak takde..cmne na edit bg blur alamat tu..sorry again.

ye makcik, trima kasih kerana membuatkn i menunggu pada petang tuu:) nasib baik i x pakai perume taw. haih.

petang tu merupakan petang yang lama bagi ku...banyak mnde yang aku bole buat selain menunggu..memang lama laa..cm exam math darjah dua tempoh masa yang diberi 2 jam 30 minit.gle ah lame..


pagi nii aku mendapat mimpi yang agak indah (kemungkinan lagu kenny G semalam kot) mimpi dimana aku tga na pegi prom nite kat mana aku x taw(1st time g prom nite doee). disebabkan aku da ta ingat aku skip je laa cter...tup tap tup tap, aku ingat yang aku duk tgok minah mane ntah, tade laa kurus sangat, gemuk sangat pon tade, berisi tapi bole thn laa, org melayu selalu kate chubby g2. tapi yang x bestnye muke dia aku da lupa. tga2 na dance(tym tu jugak aku tga syok mgayat dia laa) aku baru pegang tangan die, tangan sebelah lagi na pegang.......tiba2 gelap..kedengaran suara mama yang menjerit suro adek perempuan aku bangun. pantittttt!!!!! potong line ahh, mimpi best tuu,hadoiii, lenkali nak menjerit pon tggu laa aku da lame sket dgn perempuan tuu. da mlepas daa..




sesungguhnya aku memang takboleh dengar suara mama aku kalo aku tga tido. memang konfem bangun punya. bangun dengan muka lebamnya aku agak tension sket, kemudian aku mengambil inisiatif tersendiri untuk berjumpa dengan awek tersebut..akibatnya, aku tido smpi pkul 3, sepatah haram mnde pon aku tak mimpi, bangun2 je cm orang bodo,otak jam akibat overslept.



haih..tu je mampu aku ckp..da laa aku na kemas rumah nii, da laa x sapu lantai lagi. k laa, kte berjumpa lagi dalam older post yah..bye~


p/s: ye laa makcek.haha.lagu kenny G nii buat aku dance dgn batang penyapu. hantu kau kenny G!!!





boring2 nii aku bc laa blog orang, then gmba diatas mmbwtkn aku na update blog. tahniah di ucapkan kpd adik emi yang baru sahaja mndapat tawaran belajar di uitm. tahniah makcek!
fikir masak2 bincang2 dengan abah tuu yek. namun masalah yang dia hadapi tuu membuatkan aku terasa begitu kesian terhadapnye. emm, what can i say is err, ape haa, emm..taw rugi kalo tgl f6 tuu, setahun je lg tgl. but u kne fokus lbey laa, kne start daa study sekarang..math tu try jgn drop,try to stady.if result bgus ade chance na smbung ijazah. kalo msuk u pon oke jgk, blajar relax tp rugi arr cm kne start balik kan..choose your path wisely heh..:D


sorry diucapkan kpd makcek skali lg cuz x on9 pd time die on9.sian die ta ym die ari nii..sorry ye macek.

dengan lagu kenny G yang berkumandangnya di dalam bilikmembuatkan aku dan aminul dibuai perasan ape ntah,cm tangkap leleh je..die da menitik daa...tangkap baeekk punya...ape tak nye, korg try ah dengar lahu die cm careless whispers, titanic laa, breatheless..semua lagu stok nak make love pnye, berahi gle babengg...eh,tetibe bernafsu pulak..hantu punya kenny G.

selepas itu lagu lain pulak. aku ta ingat da pe lagu die. tiba-tiba lagu kenny G lagi. pantit lagu make love..semua da ketagih nak dengar lagu tuu..adoiyaii...kenny G, ko mmg terer bab2 bagi orang bernafsu nii..

lagu titanic by kenny G. sungguh touching lagu tuu..membuatkan aku terkenang akan sesuatu...namun aku masih x jumpa apa yang aku kenangkan tuu..kire cm layan feeling sorg2 je laa..xpe laa bai, awek tade ko lyn laa feelin sorg2...kata hati ku.

kemudiannya lagu dude I miss u by tenacious D.jangan silap tafsir lagu nii..die hanya cakap"aku merindui kau kawan" maksud tersirat, em lantak diorang laa..tp lagu ko memang best laa jack black!!! btw,korang kenal x vocalist die?? haa nii aku nak tnjuk..jap2 na upload..


aduii slow plak internet..



waiting...



layan lagu jap....


haih....




haa, jap2 ye, ini dia.
..


haha,kenal x yang kiri tuu. ituu laa die vocalistnye...sungguh x senonoh mereka berdua nii...bile ditanya kenapa mereka jawab dengan selamba, "dude,everybody got ass..so no need to be shy,so just lower your pants and show your ass to the world.." haduii, tak mengapa laa korang berdua, as long korang buat lagu best N aku xkn stop dengar.haih....-,-"




okengg, mata aku da tak larat daa nii, die da mmberikan respond kepadaku, akibatnya aku da xnmpk sgt pe aku tulis ni..haih..


okay ladies, i have to go now, nantikan kisah seterusnya dalam older post..haha..bye folks!

Saturday, December 5, 2009

adik hilmi yang comel, mamak, futsal dan ....

aku tataw na ckp pe...





makan jap...





ermm, jap agy ade futsal..





sambil-sambil mengunyah aku ym-ing jap..



nad away : hahaha

nad away : babe

nad away : boleh la tgk blog skg


yumichia : oke...

yumichia : wah da lme laa x update blog

nad away : update cpt2

nad away : lalalala

nad away : :P

nad away : bersawang da blog u

nad away : :P


bersawang??? gler aku baru teringat akan blog aku..pantittt!! sorry blog, i make the same mistake twice, stremyx tade susa laa na update..kat rumah tuu memang membosankan tahap anjing tersepit di celahan madu.


open jap blog. fuh, nasib baik tak bersawang..ape laa machek nii..buat cuak jer..tumbok karang..dush2..(gedik plak, eh silap..gewdix plak aq ni haha)


eish, msg msuk plak, kacau betul laa..time aku tade na buat ape tadi xnk masuk pulak.haram.


reply msg jap..oke..



oke, kbetulan time ym tadi ade seorang machek nii membaeri tajuk yang agak tak kurang best nye,



emm, nii tajuk die..


yumichia: waaahh na update blog tp xtaw na tls pe

nad aw: tulis.

nad aw: nad*** adek emi co mel

nad aw: hahahhaha




korg cari laa sendiri..harap2 abang die x baca la..abes die bawak geng2 upper
six die kumpul kat dpn rumah aku.abes den.


dari c2 ktorg pon mula laa bertukar2 emosi rupa masing, ade tnjuk penumbuk laa, tunjuk kaki xde, buat muke cute laa, of course not me, awak laa machek haha..muke sengih2 laa, hadoii,


kendian gadis yg menggelarkan die adek emi yg comel pon meng'snap'kn perbuatan kami berdua.



sungguh malu masa tuu, bayang laa, brape kali die suro sengih, lpas tuu orang kat c2 pndg, keliling sume pndg, bapak segan laa..gler tak terbayang keseganan, aku tersipu da macam gadis sunti yang mahu dipinang lelaki kaya, tersipu, pintal rambut laa ape laa..getik sungguh..eiiii..yek..=,="

"nasib baik ko comel, kalo x rugi senyuman nii"

"ko memang comel pon, knape laa aku x ngorat ko dulu" bisikku dalam hati

"die memang comel, ko tu je yg tak hensem, mmg x dapat laa weh, no chance, ko amek bapok tu lg bgos..."perasaan negatif ku yang mencelah tatkala ku berangan2..

"bangang, ko nii x abes2 laa dgn bapok ko nak ko pegi laa, aku x nak..."lawan ku semula

"eleh...ko...." haip!!!haip!!!! sudah!! aku hantuk korang berdua baru taw...gado je memanjang. kata ku dgn marah tapi perlahan sebab xnak sume orang kat situ dengar, kang x pasal2 kate aku gila.

k k, aku da tade masa ni, ni yang x best nii baru nak lyn tp masa x mengizinkan, jam menunjukkan 1.46 pagi, pkul 2 ade futsal.

sambil2 aku online ade mamak cuba untuk berinteraksi dengan ku, katanya" ayaa, eiituu pc(kpale ho die, bkn pc letop la) adaa eiituu yahuu kaa??"

ape die ckp??aku cube untuk faham ape yg dia ckpkn tuu" apaa???yahuu???"

"yaa,,yahuuuu"kata mamak tu.

laa yahoo rupanya..memang pelik laa gaya die cakap yahoo tuu nak tergelak den..aku paham pon sebab die ckp spuurt(sport) dengan cricket. cakap cricket fasih plak, xnak plak slang mamak die..adoii...

dengan itu tanpa berlengah aku pon buka laa yahoo..then pegi kat sports N click cricket..selok macha tuu tengok, dia ckp mana india?? mana yiiindiyya? aku pon tnjukla..dlm laporan tuu menunjukkan india menewaskan sri lanka dengan brape ntah berbalas brape ntah aku tak igt score die..

dengan pantasnya mamak tuu berkata" ayaaa, karde puciyyaii, yindiya bla bla..sri lanka, ayoyo, nine hundred and foorty seven..blablablablaaaaa.."aku tak ingat daa..

dia pegi panggil pulak geng2 mamak die, abes blake geng3 mamak kumpul kat table aku semata2 nak tengok indie menang lawan sri lanka dlm cricket..lagi sekali aku secara tak sengajanya dimalukan. abes semua orang yang makan tengok aku..mak aii...namun aku tak sempat na merakamkan gelagat mamak berkenaan dek kerana webcam aku teroff dan juga aku tidak memiliki handphone yang mewah seperti rakan2ku yang lain..

aku dah tak sempat da nii, jam menunjukkan 1.50 minit pagi..aku pon melayan karenah mamak tuu, sekejap saja, hmm, bukti gelagat mamak tuu mungkin akn ku dapatkan dari sumber yang berdekatan situ, mane taw kot2 ade yang getik g snap ke..

hmm, sampai disini sahaja blog ku pada hari ini, ribuan terima kasuh diucapkan oleh adik hilmi kerana memberikan inspirasi kepadaku untuk membuat blog ini, tak juga di ucapkan kepada mamak2 yang menjadikan haru itu sebagai satu pengalaman yang agak memalukan dalam diriku..

k laa, i gtg, futsal, i'm coming..see yaa..:D

Friday, November 20, 2009

keboringan yang melampau..

hahhhh...

aku nak cakap ape huh..cuz i have nothing to say today..haih..

hrm,ym-ing jer laa..d whole night aku ym-ing jer sampai subuh..eh, mane, smpi pkul 8..the longest chat I have done in my life..fuhh

n:u x blogging ke?
Q:x.. just make up my blog jer.
add sumthing..
n:grr..
nape la
Q:update is gud thing kot
nothing to say.. tggu ade sumthing best i update laa..
i'll update it soon
n:alrite
make sure ade name i
u i nk tdo japg
b4 dat i c...

heh,dah2 laa tuu lebih2 plak..lemak lbey nii..sket jer aku nak tunjuk kat korg..

haa ini laa yg diperkatakan oleh seorang kawan ini, oleh itu aku pon dgn mata yang rabaknya tak cukup tidonye meng-updatekan blog nii.. Dear blog, I'm sorry, I didnt meant to neglect u but I really dont have any idea to write bout today..

hrmm hari ini aku na kongsi sket laa what I've learn today..sumthing related to what we call huh, uhm, kinda relationship gituu..sng cite bout cinta laa..adoii cinta lagi..haih.....tp bkn cinta ku pada si nyah tuu.. aku sudah melupakan dia beberapa jam yang lalu.. dont talk bout it dah..-_-"

stiap psgn yg ber couple most of 'em akan berakhir dengan 'not a happy ending' dlm erti kata yang mudah disebut adalah broke up or clash or putus or what ever lahhhh... aku bukan doktor cinta..but sum of 'em end it with marriage..tahniah diucapkan kepada pasangan yang terlibat secara khusus or tidak khusus.

xtaw nak cakap ape..xtaw nak cakap ape dah...

thinking...

thinking...

wah..

mengantuk laa..

haih..-,-"

k,aku sambung balik from where we stop tadi..yeah bout broke up tuu..hrmm, disini aku nak crita laa sikit ade laa aku tgok crita nii dkt letop aku punya kawan punya kawan die balik(aku punya laa tuu,aku xley na pk daa nii, mengantuk giler yang teramat sampai mata nii merayu2 untuk ditutupkan..)hrm...bout 1 girl nii..die teramat mencintai seorang lelaki yang berada disekolah yang bukan sama dgn sekolah dia.. nme sekolah aku xtaw cuz die tls dlm bhasa korea, belit2 mls aku nak translate nama sekolah tuu..aku xtaw cmner diorg met b4(cuz bkn aku yg berlakon dlm cter nii) tup tup aku tgok part diorg da diisytiharkan sebagai pasangan bercinta atas dasar suka sama suka Diorg menjadi pasangan yang bahagia bout erm..im not so sure bout this,bia laa aku bkn busy body na taw pasal org..erm, bout 3 0r 4 months lmenye kot..ah bia laa tuu..

dalam tempoh diorg bercinta itu mereka bwt laa apa yang pasangan bercinta bwt like g dating, makan, minum dalam cawan bapak besar gilee kongsi 2 org, g tgok movie, jln jln, pergi sana sini, meroyan laa, peluk2..cm org kapel bwt, korg pandai2 laa fikir sendiri cuz kalo aku cter surely korg boring punya laa...dan sehubungan dgn itu korg pon akan skip bhgian nii N baca bahagian yang seterusnya.. if that so penat laa aku taip kalo korg x baca kan, so better xyah cter..

dalam percintaan nii mesti ada pertelingkahan, perselisihan faham serta ke-tidak-'sebuluan' yang akan berlaku antara pasangan tersebut..gua gerenti pnye laa beb...(ni kalo kawan2 aku yang baca nii msti jerit kuat2 "WAK LU!!!" asal lu ayat nak tangkap jiwang de, or "afie ko dah berubah,ko tidak pernah se'leleh' ini, atau "ini bukan afie yang aku kenal, kembalikan afie kami!!!!!!" ) oleh itu, perang mulut akan berlaku, atau perang jari menekan-nekan keypad pada phone masing menyatakan rasa ketidak puas hati nya pada pasangan mereka sambil mulut terkumat kamit menyumpah seranah..

selepas daripada peristiwa tersebut heroin ini pun sudah menamatkan kisah cintanya dengan pasangannya tersebut..begitu sedih...sayu pilu hati bak diguris gillette blade(org buat cukur bulu dagu tuu..misai laa xpaham ke..bengong!) mengenangkan moment2 manis antara mereka berdua, kisah yang indah, gembira dengan penuh ke'jiwang'an itu..yucks!! aku geli sket..sorry..namun begitu si gadis ini tidak mudah putus semangat, mahukan kenangan mereka dapat diteruskan semula, oleh itu, si gadis pon cuba untuk menyatukan cinta mereka kembali..yeah rasa cinta gadis itu terhadap bekas kekasihnya begitu kuat sehinggakan tidak ada sesuatu pon yang dapat menghalangnya. walau tebal mana tembok itu pasti cinta mereka dapat menembusinya, walau jauh seluas lautan pasti dapat menyeberanginya..begitu kuat cinta mereka itu..sob..sob..touching laa plak.. baginya kehilangan org yang disayanginya begitu memilukan hati sehingga die ckp "without him i feel breatheless, meaningless and so lifeless...u're my life, intan payung,jiwa raga , bla,bla,bla...." banyak lagi laa aku dah tak ingat pe die ckp tuu..


di ringkaskan cerita( aku dah xde masa, nak mandi lagi) gadis tuu pon cuba menghubungi lelaki tersebut dan meluahkan rasa cintanya itu dan berharap agar mereka dapat kembali..namun, takdir telah menentukan segala-galanya..di pendekkan lagi, kire xdpt laa, die sudah mengetahui belang bekas kekasihnya itu, semua itu adalah tipu belaka..punah harapan gadis menggunung tinggi yang tiada pehujungnya..rasa tertipu, ditipu, ter'cheated', di'cheated' dan marah yang teramat sangat..die pun meluahkan segala2nya di dlm diari bertecnology tinggi kepunyaan dia tuu..I think letop die kot..dengan rasa sungguh..arghh!!!!whaddefak!!!!@#$%^& punya mamat!! aku benci kau!!! die pon menaip2 pada letop nya itu sambil mulut juga terkumit kamit bukan membaca surah atau mantera yee anak2 tapi die menyumpah seranah..walaupun kita xphm apa die ckp tuu tp die mencarut korea dengan lancar sekali..rase seperti mulut die agak nak makan penyepak yee anak2.


tiba2 datang pulak watak lain cuba menasihati gadis tersebut..eh,mane datangnya ko?? ko bkn watak utama..berbekalkan mouse ada sticker superman watak baru yang ntah mana asal usulnya itu klik kat perempuan tuu pnye profile dan mengatakan apa yang berlaku kpd perempuan tersebut..lelaki itu cuba menasihati gadis tersebut agar jangan mudah berputus asa atas apa yang berlaku, jadikan peristiwa ini sebagai pengajaran bg masa yang akan datang,bla bla bla..(ahh, xde ms da nii..kejap kejap!!) kadang-kala gadis tersebut rasa hampir nak membunuh diri namun watak sampingan tersebut cuba untuk menenangkannya..die memberi nasihat dengan baik dan penuh kesabaran sambil diperhatikan oleh gadis tersebut apa yang ditaipnya..chatting menchatting ini berlanjutan hingga kelarut malam sehinggakan ke pagi...dengan mata yang penuh rabaknya akibat dah x boleh tahan mengantuk lelaki itu membalas balik segala pertanyaan gadis itu..tup tap tup tap akhirnya gadis tuu sudah tidak rasa tertekan sekali..baik sungguh lelaki tuu kan, baik kan??kan kan kan??baik gler, haha..


diorang pon dah habis chatting, jam menunjukkan pukul 7.45 pagi..mata mamat tuu dah rabak...walaupun rabak tapi die sanggup bersengkang mata agar dapat menasihati gadis tersebut walhal die tidak mengenalinya..(wah, da lambat gler nii!!! fark!!!) laki itu menceritakan apa yang mereka bualkan pada mlm itu di dlm journalnya itu,mata da merah,lebam2 pon still ade hati nak tahan lagi tuu..bengong punya watak sampingan..kemudian...............

......

.....

..
....thupppt!!! muka lelaki itu jatuh ke keybordnya..oh tidur dah laki tuu sambil air liurnya meleleh membasahi keybordnya itu..euuuuuuuuwwwwww!!!! yucks!! gelinya..



ok sampai disini sahaja yang aku nak crita kat y'all sumer..pnjg jugak eyh..kate xde idea..heheh~


bye folks! see me at Kuantan..ngeeeee ..:D



Thursday, November 19, 2009

cinta itu buta,love hurts or what ever..blah...

fuhh,excited gler na bwt blog nii..i wais plan it bout few weeks ago tp hari ini baru terciptanya blog nii..

btw,i have sumthing funny to tell to u guys bout my story..cmner na start huh...haih...

even tajuk pon aku maen bantai je...wft! susa btol na cari tajuk yg seswai..but its okay..dun take it serious..

k k.da dpt daa cter ni..

d story begin when i was myspace-ing, facebook-ing N ym-ing last nite..

penat cuz nite b4 i was having sum fun w sum1 what i can call a friend at ipoh..hehe

then while ym ing aku tgok ade sorg xonline..

waiting...


waiting again...

waiiiitiing agaiiiinnn..

hati ku berkata secara tiba2,minah tuu xsyok kat ko laa dah2 laa tuu..cm ape daa aku tgok ko...

aku pn berkata whaddefakk bg laa time, die tga bwt kje kot..buat jatuh semangat jer..

namun..masih tiada jwpn..haih..no chance laa dude..dah2 laa tuu...maen rock riot lg bgus..ko tu mane hensem,sape laa nak...

aku berkata,haih kutuk diri sendiri ta hensem..mmg pon..dah la.,.

by the time aku na maen fb ade msg by i person (nme dirahsiakan) msuk inbox..aku bwt xlyn..hah sape laa kacau aku maen fb nii..500 streak nii..then dat num call again..popp!!!i miss that note..warghhhh!!!!!!@#$%^& pnye no kacau...pukul karang...

then aku fed up,aku pon check msg tuu, "babe lets meet"
ouh dis girl. aku mls na lyn bodo je lyn..aku xske lyn no yg xdknali..3 no plak tuu..2 other 2 no da give up cuz aku xlyn diorg kaw2..msti xlawa bazir kdt jer, kata ku dlm hati..tp yg nii xpena give up.aku taknak lyn die msg jgk.misscall laa ape sume...tym org angkat xnk ckp.bengong sungguh...kate smgt na kawan..baik xpayah kata ku sorg2 smbl dilihat oleh serangga yg ada di mana di dlm rumah itu..then she text me again(cuz aku x reply msg die,aku badmood tym tuu..)


"babe u katner??i kat rahman da nii"rahman merupakan tempat bdak2 membuang masa bersama rakan2 minum borak2 sambil melihat apa cerita yg dipasang oleh geng2 mamak berkopiah tatkala dimalam hari..bola laa,movie laa,axn laa,even crita hindu pon ade tp bdak2 masih xlengang dari c2..ape diorg minat ke crita hindu tuu??bkn phm pon, subtitle pon xde..ah lantak laa,mungkin mrk phm kot...but c2 laa juga tmpt dimana gadis2 hot kdg2 mlabuhkan punggung mrk yg hot dikerusi tuu..bdk2 laki apa lagi...bersedia utk mencuci mata melihat keindahan serta kejelitaan gadis2 tersebut,bahkan yg mgantuk sanggup celup jari dlm teh o panas ltk kat mata bg segar..what the heck man..tuu pon sanggup ker..yg xhot pon ade jgk(promote laa sket kesian plak) Furthermore,(cewah furthermore)mamak2 disitu pon x kurang hebatnye...pntg nmpk..sorg2 btol kopiah..ade yg btol2kn misai laa...berebut na amek order..haih..mamak2..(diorg pon na cari jodoh jgk,jgn laa marah sdr sket diri tuu 'hensem sgt')

okay2 back to the topic,ape td aku lpe dah adoii..haa..jap2..okay.after than aku pon pk laa jap,hrmm,minah nii bia btol gle kat aku,kang die tgok tkejut plak,xpon aku yg tkejut..aku pon tolak laa pelan2,"u i xde dwet laa na lepak..next time lah..sorry"ayat cover xnk jmpe..
but she msg me again"its okay i blanje, i nak jmpe u mlm nii"

adoiii...xphm bhase ke..tp bile org na blanje aku okay je,dlm hatiku berkata,"ko nak sgt kat aku kan ko blanje laa..sape suro smgt sgt" lgpon aku kesian tgok die, dtg dari ipoh smate2 na jmpe aku..ape pnyer pmpn...da laa smlm full support mlm nii full support lg..haih....


aku pon text die walaupun dlm hati nii sakit gler krn kdt ku utk org xdknali(ahh sakitnye hati.pembaziran nii..)hanya berbekalkan 2 msg shj aku bg instruction way to my home N ckap okay aku g jmpe ko laa pmpn...siap2,pki minyak wangi kawan pnyer even bdn ku xberbau langsung,mane laa taw die bole thn ke,kwn pon jd laa..haih..



dgn rasa xikhlasnye aku pon berjln smbl menyanyi lagu lee ryan yg dpt dari rakan tempoh hari..best de lagu tuu, try laa..when i think of u nme tajuk die..u're my past, my future,....my six in the morning when d clock ring...my ups, my down.....wahhh...nyanyi laa kjap..aku pon jln,by dat time i just wondering how the gal looks maybe..xcntk pon xpe laa,xyah ngorat...sng,yg penting belanja...haha..paw dwet gadis!!!paw!!!paw!!hahaahahaha evil evil!!!!!!!!tu je yg aku pk,paw paw paw..jnji aku kenyang..(kalo ko lawa nnty aku blanje blek ye pnpm..dun worry i'm not too pisau cukur oke)

after then i saw a car infront of me,berdebar2,aku p0on bwt gaya macho kononye laa pegi kat kereta tuu..waja..loaded gler minah tuu konfem mkn pizza mlm nii..haha..xpon sum kind romantic restaurant everywhere..candle light g2(wah demand lbey nmpk) sesampainya dikereta aku pon melihat kelibat tubuh yg menusuk kalbu setiap lelaki yg sudah lama mengidamkan gadis bertubuh sebegitu rupa ala2 busty g2 tatkala kegersangan..rambut yg terurus rapi, perang2 sket ala2 miley cyrus.dari luar aku melihat begitu tinggi..wah tinggi..orait laa tuu...bkn senang na dpt org yg tinggi..ade chance bawak balik rumah tunjuk kat mama nii,"mama nii menantu mama..orait tak??" lpas tuu mama pon tnjuk two thumbs up serta abah pon menepuk2 bahu ku sambil berkata good son,dats my boy berserta menunjukkan isyarat mata kearah gadis yg dikatakan keluarga baru dlm rumah nii yang mana mungkin hanya aku saja yg faham maksud terirat yg cuba disampaikan oleh abah..haii abah bini aku pon ko nak test ke??amboiii gatai...:P sorry abah..

sesampainya dikereta aku cuba mengcoolkan diri nii walaupun ade gelabah sket sambil menjauhkan diri dari lamunan td..bukak pintu kereta dgn cool nya then aku masuk..aku pon memulakan bicara dgn 'hi' dgn gaye coolnya sekali lagi..bertapa rasa coolnya naek kereta dgn gadis hot ala2 lindsay lohan + miley cyrus + pixie lott..die pon senyum..mak aii egonye nii yg x 'cool' nii beriye sgt na ngorat aku..xpe2, rilek..mgkn die malu tgok aku(mungkin aku xhensem,hensem, LELAKI HOT, atau pun prince charming yg dia cari selama ini??) pada saat itu aku hanya melihat dia tersenyum dan aku hanya melihat hidungnya yang hampir2 mancung iitu.....gler die bole senyum je xpndg cni..i just wondering die adalah pixie lott yg senyum malu2 dan agak keegoan serta keinginan untuk memiliki diriku..waahh!!!pandang la sini aku nak tgok mke ko laa pantittttt!!!xbley thn bodo..bole die bwt derk..haih....


aku pon terpaksa la memulakan bicara,cuz pendirian aku sum1 shud start 1st kalo x smpi kiamat aku x borak dgn die..mls btol aku bab2 nii..heishhh.."err,thx yah cuz sggup dtg dari jauh"
slepas tuu gadis yg aku anggap pixie lott pon bersuara akhirnya...wah at last,berjaya jgak plan aku..cantik btol bibir..."eh,its okay..i pon datang na jmpe u babe"...babe doeee, babe!!! B-A-B-E gler laa babe!!babe...babe......baaaabeeeeee..wah heaven..:D


...


....


.....


....


namun, segala impian serta lamunan menjadi sia2,hancur musnah harapanku...punah, hancur berkecai..sob...sob....T.T hancur babe..hancur....kenapa nasibku begini...rupa2nya die adalah...(korg check blek pe die ckp td versi suara garau..errr..erggg..g2...)ahhh..jantan!!!! jantan ko rupenye...lelaki yg bertopengkan wanita...ko bkn pixie lott, ko pit lord!!!!!!!warghhhh!!!!! biar laa ko berkaki empat aku ape aku kesah..lantak laa ko aku peduli ape..bodo pnye moment!!!!!arghh!!!!

"err,u kte na mkn katner??pizza??" ahh sakit telinga aku mendgr suara ber'pitch'kan lelaki..agak garau suaranya walaupun die kepit lubang tekaknya untuk mgeluarkan bunyi seakan wanita..taw plak aku kempunan na mkn pizza,tp bkn dgn ko, aku lebih rela mkn dgn atoi,walaupun dia berkereta satria ade strip kat tepi2 hasil buatan org..ahhhhh!!! whaddefakkkk again!!!bullsheikhhh!!!damnsheikhhh!!!what ever so on...ahh nak je aku bagi kaki kat mamat 'R-Box' tuu!!!bodo laa kau..


aku xsanggup nak teruskan lagi cerita nii aku just ringkaskan je laa okay, bla bla bla ktorg borak aku baru taw die dpt no aku dari seorang gadis yg kecik kulit kuning kulit telur.nme xtaw, pantittt tgok laa ko pmpn aku dapat siap laa ko aku'kerjakan' no xcuse laa makcik oii...then, dia cube bergurau dgn ku dgn menepuk2 peha ku...aku mengelak sopan sambil berkata aih jgn laa bkn muhrim(ingat plak agama tym tuu) die tersenyum sipu"klaka laa u nii boi,hehe" geli yang teramat pd ms tuu kami tiba dibandar u..tiba2 phone ku berbunyi, oh mama on phone,thank god.apa lg plan..cancel call then buat2 jwb, huh ko katner??excident??! masyallah..then i said "u mlm nii please cancel, ada emergency" die pula mnjawab, u kite baru nak g mkn kan, alaa after this i've got something for you" kepala hotak die...gle ko, aku x mgamalkan nafsu songsang nii..
"hey,please laa kwn tuu excident i kne tlg, nnty papehal i call u laa okay" kataku dgn sopan..at last, he(not she okay,bapok tuu bkn pmpn) turn her car go back at my place..fuh selamat, kalo x mlm nii aku jadi anak ikan ko laa nyah oii...


sesampainya dilorong regat siber aku pon just drop c2 jer.."xpe ke u?jauh nak blek" mmg xpe pon rumah aku depan nii je,aku klentong ko jer kate jauh..aku keluar dgn penuh rase selamat serta rasa malu pada diri sendiri...b*** knape bapok????knape msti aku knape x org laen??knape??? kenapeeeeeeee???shit larrr...aku nak cari awek untuk berkasih satu sama lain bukan bapok...ko bukan bole beranak pon...ko bogel pon aku nmpk six pad jgk kat perut ko..bangang..kalo bwk balik rumah sah2 mak bapak aku xtrime ko..free2 je mkn tongkak abah karang..memalukan lelaki jer..pixie lott aku harapkan tp pit lot yg datang...aku brjln kaki sambil menyanyi lagu soldie of fortune by deep purple mengenangkan nasibku ni yg berkemungkinan aku xdpt awek smpi umur 30..dlm hati begitu sayu tatkala bahagian lain berkata, "haha tadi nyanyi lagu lee ryan.." dgn rasa xpuas hatinya aku mnjawab"banyak laa ko lee ryan!!die memang tak layak unyuk lagu tuu sampai bile2..lagu tuu aku bg kat orang laen,better aku cari gadis sendiri..dah2 fullstop.jgn kutuk dri lg dah.."


after then,nmpk kelibat dua manusia yang aku knal..ouh korg, ouh my friend..love u guys..ktorg pon g mkn walaupun aku cukup x berselera nak mkn mlm tuu...



moral of the story, jgn laa korg mudah terpedaya dgn no yg xdikenali, N dun u guys ever to ade rase kesian even sedikit pon pd num yg x dknali..jika tidak inilah padahnya...jgn jd sperti diriku ini..walaupun xlyn tp nii laa padah yg ku trima."the 20 minutes date w bapok". hrm, baru dpt tajuk sbena cter nii yah "20 min date w bapok" or "the unlucky-20-min date" ahh lantak laa..bia laa tuu, aku xreti na setting tajuk..well, this is my first blog hope u guys enjoy read it..jgn laa mama dpt bc nii,mati den..xpsl2 kne sound"ko tade pompuan laen ke na citer afi oiii!"


the end.