There was an error in this gadget

Wednesday, December 9, 2009

sorry you..I really want to make love right now.

makcik i'm so sorry..i didnt meant to..xperasan pulak ada alamat rumah u..ahhh, photoshop pulak takde..cmne na edit bg blur alamat tu..sorry again.

ye makcik, trima kasih kerana membuatkn i menunggu pada petang tuu:) nasib baik i x pakai perume taw. haih.

petang tu merupakan petang yang lama bagi ku...banyak mnde yang aku bole buat selain menunggu..memang lama laa..cm exam math darjah dua tempoh masa yang diberi 2 jam 30 minit.gle ah lame..


pagi nii aku mendapat mimpi yang agak indah (kemungkinan lagu kenny G semalam kot) mimpi dimana aku tga na pegi prom nite kat mana aku x taw(1st time g prom nite doee). disebabkan aku da ta ingat aku skip je laa cter...tup tap tup tap, aku ingat yang aku duk tgok minah mane ntah, tade laa kurus sangat, gemuk sangat pon tade, berisi tapi bole thn laa, org melayu selalu kate chubby g2. tapi yang x bestnye muke dia aku da lupa. tga2 na dance(tym tu jugak aku tga syok mgayat dia laa) aku baru pegang tangan die, tangan sebelah lagi na pegang.......tiba2 gelap..kedengaran suara mama yang menjerit suro adek perempuan aku bangun. pantittttt!!!!! potong line ahh, mimpi best tuu,hadoiii, lenkali nak menjerit pon tggu laa aku da lame sket dgn perempuan tuu. da mlepas daa..




sesungguhnya aku memang takboleh dengar suara mama aku kalo aku tga tido. memang konfem bangun punya. bangun dengan muka lebamnya aku agak tension sket, kemudian aku mengambil inisiatif tersendiri untuk berjumpa dengan awek tersebut..akibatnya, aku tido smpi pkul 3, sepatah haram mnde pon aku tak mimpi, bangun2 je cm orang bodo,otak jam akibat overslept.



haih..tu je mampu aku ckp..da laa aku na kemas rumah nii, da laa x sapu lantai lagi. k laa, kte berjumpa lagi dalam older post yah..bye~


p/s: ye laa makcek.haha.lagu kenny G nii buat aku dance dgn batang penyapu. hantu kau kenny G!!!