There was an error in this gadget

Saturday, December 5, 2009

adik hilmi yang comel, mamak, futsal dan ....

aku tataw na ckp pe...





makan jap...





ermm, jap agy ade futsal..





sambil-sambil mengunyah aku ym-ing jap..



nad away : hahaha

nad away : babe

nad away : boleh la tgk blog skg


yumichia : oke...

yumichia : wah da lme laa x update blog

nad away : update cpt2

nad away : lalalala

nad away : :P

nad away : bersawang da blog u

nad away : :P


bersawang??? gler aku baru teringat akan blog aku..pantittt!! sorry blog, i make the same mistake twice, stremyx tade susa laa na update..kat rumah tuu memang membosankan tahap anjing tersepit di celahan madu.


open jap blog. fuh, nasib baik tak bersawang..ape laa machek nii..buat cuak jer..tumbok karang..dush2..(gedik plak, eh silap..gewdix plak aq ni haha)


eish, msg msuk plak, kacau betul laa..time aku tade na buat ape tadi xnk masuk pulak.haram.


reply msg jap..oke..



oke, kbetulan time ym tadi ade seorang machek nii membaeri tajuk yang agak tak kurang best nye,



emm, nii tajuk die..


yumichia: waaahh na update blog tp xtaw na tls pe

nad aw: tulis.

nad aw: nad*** adek emi co mel

nad aw: hahahhaha




korg cari laa sendiri..harap2 abang die x baca la..abes die bawak geng2 upper
six die kumpul kat dpn rumah aku.abes den.


dari c2 ktorg pon mula laa bertukar2 emosi rupa masing, ade tnjuk penumbuk laa, tunjuk kaki xde, buat muke cute laa, of course not me, awak laa machek haha..muke sengih2 laa, hadoii,


kendian gadis yg menggelarkan die adek emi yg comel pon meng'snap'kn perbuatan kami berdua.



sungguh malu masa tuu, bayang laa, brape kali die suro sengih, lpas tuu orang kat c2 pndg, keliling sume pndg, bapak segan laa..gler tak terbayang keseganan, aku tersipu da macam gadis sunti yang mahu dipinang lelaki kaya, tersipu, pintal rambut laa ape laa..getik sungguh..eiiii..yek..=,="

"nasib baik ko comel, kalo x rugi senyuman nii"

"ko memang comel pon, knape laa aku x ngorat ko dulu" bisikku dalam hati

"die memang comel, ko tu je yg tak hensem, mmg x dapat laa weh, no chance, ko amek bapok tu lg bgos..."perasaan negatif ku yang mencelah tatkala ku berangan2..

"bangang, ko nii x abes2 laa dgn bapok ko nak ko pegi laa, aku x nak..."lawan ku semula

"eleh...ko...." haip!!!haip!!!! sudah!! aku hantuk korang berdua baru taw...gado je memanjang. kata ku dgn marah tapi perlahan sebab xnak sume orang kat situ dengar, kang x pasal2 kate aku gila.

k k, aku da tade masa ni, ni yang x best nii baru nak lyn tp masa x mengizinkan, jam menunjukkan 1.46 pagi, pkul 2 ade futsal.

sambil2 aku online ade mamak cuba untuk berinteraksi dengan ku, katanya" ayaa, eiituu pc(kpale ho die, bkn pc letop la) adaa eiituu yahuu kaa??"

ape die ckp??aku cube untuk faham ape yg dia ckpkn tuu" apaa???yahuu???"

"yaa,,yahuuuu"kata mamak tu.

laa yahoo rupanya..memang pelik laa gaya die cakap yahoo tuu nak tergelak den..aku paham pon sebab die ckp spuurt(sport) dengan cricket. cakap cricket fasih plak, xnak plak slang mamak die..adoii...

dengan itu tanpa berlengah aku pon buka laa yahoo..then pegi kat sports N click cricket..selok macha tuu tengok, dia ckp mana india?? mana yiiindiyya? aku pon tnjukla..dlm laporan tuu menunjukkan india menewaskan sri lanka dengan brape ntah berbalas brape ntah aku tak igt score die..

dengan pantasnya mamak tuu berkata" ayaaa, karde puciyyaii, yindiya bla bla..sri lanka, ayoyo, nine hundred and foorty seven..blablablablaaaaa.."aku tak ingat daa..

dia pegi panggil pulak geng2 mamak die, abes blake geng3 mamak kumpul kat table aku semata2 nak tengok indie menang lawan sri lanka dlm cricket..lagi sekali aku secara tak sengajanya dimalukan. abes semua orang yang makan tengok aku..mak aii...namun aku tak sempat na merakamkan gelagat mamak berkenaan dek kerana webcam aku teroff dan juga aku tidak memiliki handphone yang mewah seperti rakan2ku yang lain..

aku dah tak sempat da nii, jam menunjukkan 1.50 minit pagi..aku pon melayan karenah mamak tuu, sekejap saja, hmm, bukti gelagat mamak tuu mungkin akn ku dapatkan dari sumber yang berdekatan situ, mane taw kot2 ade yang getik g snap ke..

hmm, sampai disini sahaja blog ku pada hari ini, ribuan terima kasuh diucapkan oleh adik hilmi kerana memberikan inspirasi kepadaku untuk membuat blog ini, tak juga di ucapkan kepada mamak2 yang menjadikan haru itu sebagai satu pengalaman yang agak memalukan dalam diriku..

k laa, i gtg, futsal, i'm coming..see yaa..:D

3 comments:

za8yusoff said...

kau menyundal di kala aku sedang menonton bola di ruang tamu.sial.

Qaddafi said...

haha..aku menundal pulak dah?

Pozie Vengeance said...

haish..kau tiru aku!...bermonolog dalaman!...KAU PENIRU!...KAU TIRU!...TIRU!....TIRUU(sayuuuu)