There was an error in this gadget

Wednesday, December 30, 2009

Mai cakap utara.Terima Kasih daun keladi.

Pagi ini cukup sejuk membuatkan aku bukan kegersangan. Dah lame aku tak bangun pagi2 cmneh..akhirnya..
Dengan semalam hidung berairnya bak kata Nadia, banyak chendol dalam hidung..haih, benci betol laa, tmpt lain xnk berair ke..bengong sungguh laa..


Malam semalam dikala aku bergayut akibat keboringan tahap melampau yang hanya ditemani semut2 yang lalu lalang membuat kerja tanpa menegurku langsung. Dalam pergayutan(wtf??pergayutan?) itu aku sungguh xley bla dgn beberapa orang mamat yang diceritakan oleh rakanku, ala2 gossip g2. Seriously dude kalo ko xtahan g laa cari bohsia or bapok ke kat merto tuu..ni x, ade ke suro orang view webcam then bile bukak perghh nahaiiii, cni ceq na habaq kat ampa semua naa, bilaa mana ditekannyaa view webcam tuu, tekeluaq laa gambaq x senonoh, uih, lucah naa, ada pi tunjuk ang punya..hadoii, memang terkejut laa cik poh kitaa nii nak abaq mai, terbeliaq bijik mata diaa naa..lalu dia pon off laa webcam tuu akibat terlampau tak tahan atau terlampau geli melihat saudara berkemaluan itu.. Saudara ang nii tadak kija kaa pi tunjuk ang punya? nak battling dgn ceq ka? kang ang tkejut plak naa..


Cerita seterusnya yang ceq nak abaq mai nii, semalam, ceq pi borak2 dgn cik poh, ada laa sorang mamat nii, aapa die bodo ka anjin ka dungu yang gila gila gila sex yang obses terhadap nama..mak abah ang punya laa bubuh nama ang punya baiiq ang pi letak nama PANCUT DALAM dalam ym pasai apa? xsedap ka mak ang bagi nama?  loooocah btoi laa ang..memang ceq tgelak guliang2 laa kat cni sorg2 hadooi, pancut2, nama ang begitu indah sekali na abaq mai nii.. Lpas nii ceq nak try laa bubuh nama PANCUT BELAKANG ka, OPPSS,TERPANCUT! ka, atau apa2 nama yang berkaitan dengan aktivi memancut nii..

K laa manusia2 yang xjemu2 membaca blog saya yang hina ini(sbb ada lucah) Terima kasih daun keladi kerana membaca blog saya dan juga memberikan comment2 yang begitu membina sekali, jikalau ada apa2 nasihat atau cadangan sila2 laa habaq kat comment saya naa..Saya na pi siap2 nii ada orang ajaq kluaq.babai.:D

3 comments:

Qaddafi said...

babi bodoh pasai apa ada putih kat karangan aku tuu..bodoh btoiii aaa..

za8yusoff said...

kau takley halang diorang.
seks maniac memang berleluasa kat malaysia.

btw. diorang sangat gersang.
sesungguhnye diorang memang ada plan nak g neraka. (:

zulhilmi said...

dorg sbenanye kreatif..haha