There was an error in this gadget

Thursday, January 7, 2010

Thanks, kau laa penyeri pagi ku yang bengang ini





Pagi nii aku bangun awal gila,matahari x naek gua da naek daa..ceh aku tipu je, pdhal bangun subuh kawan yg kejutkan td..kantoi..haha, setelah wajib mandi(sbb mmg kne mandi laa sbb pagi kan) aku bersiap untuk ke kelas.Tunggu abg epi bersiap kjap then anta die g kerja, aku laa driver sejati disini..haih..

Sesampainya di kelas aku pon dikejutkan oleh beberapa suara yang memoodykan aku dikala pagi hari jumaat yang mulia ini.." Class rep!!!!Class rep da sampai!!" "Fuck!!" kata mulutku menyumpah kalian.

Ini semua gara2 suraya yang tiba2 mengeluarkan bunyi yang nyaring setelah lama x dengar dia cakap kuat2(xtaw laa knape, taik gigi byk kot) "Qaddafi class rep group A" "Fuck!" mulutku menyumpah sekali lagi..kurang asam laa suraya nii, suruh laa ikram jadi class rep..bak kata pepatah, harimau mati meninggalkan belang, yeoh pergi(blom mati lg) meninggalkan..BADI CLASS REP..arghh, tasuke laa. bakpe aku err, gerangg aku! nii semua sbb suraya, rasicst betul.

Back to the class, sesampainya ku di kelas aku pon mengeluarkan sehelas kertas untuk mengambil list nama budak klas A beserta no phone, erm, sape nak no suraya?? Ceq bole bagi, geram ceq kat suraya nii. haha, aku jual no dak laki kat bapok sundal(rujuk 1st blog aku ) N budak pmpn kat abang pancut dalam( rujuk blog yg ada tulis pancut dlm; font warna merah) haha, nak suro aku jadi class rep sangat kan, nah ambik kau!!mwarghahahahaha!!*ketawa jahat*


Stelah berapa lama tiba2 kami dikejutkan dgn satu pengumuman yang agak memalatkan semua budak kelas, lecturer En.K(sniff skett!!) xde kat cni ari nii, pantit! Da laa xdtg then xbg org call die ari tuu, sioott je ko nyah.


Berang aku dibuatnya, lalu makhluk kecil yang bernama epi bermuka agak2 kecinaan(korang bole pgl die tuan or fifi..:P) datang, then kitorang pergi makangg kat mamak..lpas mkn kitorang anta abg epi g keje and tros balik rumah. Dengan rasa berang aku pon pergi ke tandas yang kelihatan sgt indah tatkala sakit perut lalu aku pon biirakkk!! warghh, nikmat whooo..lega.



Dengan rasa berangnya(x abis lg berang nii) aku pon pergi ke laptopku then online myspace kerana aku x sempat na bkk cmnt td cuz da lewat g klas..ada 5 komen kesemuanya, dalam pada itu aku terlihat akan suatu komen yang datangnya dari Cik Nadia, "wah makchek komen laa" selok kera aku pada masa tuu..k aku taknak cakap banyak2 korang tengok nii





kererangan: click untuk baca yee, tengok ayat budak tuu, indah sekali, pigi mandi sungai..datuk saya rutan pantan saya. adik aku memang respect ko lah, adik aku yang kecik pon xbuat karangan sekering ko, ko laa orang selepas dia yang aku respect..moga ko berjaya dalam pelajaran dan jadi laa pelawak yang berjaya..


Okay laa kawan2, aku daa tak bole tulis panjang sangat nii, nanti korang boring pulak. Thakif pon da ajak maen dota tuu..kita berjumpa lagi dalam blog yang akan datang. selamat memulakan sesi pembelajaran pada tahun ini, dan arios!!!


p/s: cik nadia, mana SABA??? i na tengok sket budak jerman tuu..hehe:D

5 comments:

Qaddafi said...

thx 2 nadia cuz die yg bg gmba karangan tuu..:D

za8yusoff said...

bising.
rogol kangg baru tau.

Qaddafi said...

yeooooh, terima kasih zaid kerna menjadi pembaca blog ku yang setia.

arifah nadia said...

hahaha.sama2.tuh pn i curik kt fesbuk sape nta.hahah

Qaddafi said...

haha...u curi, tp i x. u yg bg kan..heee..:D