There was an error in this gadget

Tuesday, January 26, 2010

blog lucah~

Assalamualaikum..N we meet again..

hari ni aku sangat tension disebabkan oleh beberapa perkara seperti berikut:
semalam aku demam, then bangun pagi demam kurang, but hidung nii lendir duk meleleh je..geram aku dgn CHenDol(bak kata nadia) nii..bankai btoii..
hidung banyak cendol,so kepala aku sakit..
aku try install Adobe Illustrator CS3(AI) gne takif punya x boleh..b4 dat da gne zaid punya..x boleh..haram jadah.
aku ada 2 work na tgok esok..sepatah haram xsiap lagi..sume gara2 AI xley bukak.


bagi aku mencarut jap..bab!@#$%^&* baru!@#$%^& ci!@#$%^&*ai lan!@#$%^c#$%a@#$%u!!!


xpuas ati lg neh..bagi aku mencarut pki mulut..


lpas aku xley na bukak AI tuu aku pon online laa na cari pasal kerja En.K plak..tuu lg 1 prob, dia bg website apa habuk pon xde kaitan..then ptg tadi aku g library, buku pasal printing xde,cara2 na pasang printer ada laa..




grrr!!!!


okay, kita berbalik kepada membuka internet..
tiba-tiba!!!
skali bukak naa haaaa haiii..



ampa tgok laa sendiri laa...(p/s:klik gmbaq utk info selanjutnya..)






penat aku na cover korang bogel taw x...haih..





fuhh penatnya edit gmba nii...nak2 slua hijau tuu..

P/S:sila klik pada gmbar utk lihat info selanjutnya...


Yang menjadi persoalannya, siapa yang bukak porn kat laptop aku tadi????
nii yang aku hot nii, bukak porn x mnx izin..
siapa???siapa???!!!


to be continued......

13 comments:

zulhilmi said...

hahaha ayok..pastinye bkn aku yg bukak porn2 tu

Qaddafi said...

haha..tuu laa pasal..aku taw ko baek..

skang nii aku tga musykil sape yang bukak porn tuu..

arifah nadia said...

hahhaha.kentot punye pakcik.

Dato' epi said...

aduh.. ros hak!! iman aku!! tapi xpe.. aku x kelip mase tengok... x dose r tuh...

Qaddafi said...

nadia: awaakk, saya tak kentut pon..

dato': haha, kire halal laa nii..chaitt!
ko x kelip mata bkn sbb pe, sbb ko
suka laa tuu..btol x tuan??

Lala =) said...

ohh gila! siap bg link info selanjutnya? serious, i tergamam jap. *istighfar jap

Qaddafi said...

haha..i x bkk okey website nii..bAlik2 je tros ade..

btw, siapa kah gerangan gadis yg bernama LALA nii???

Lala =) said...

Lala is farhah amalina la. erm, the one who comment you in Myspace. Haish, selalu comment2 pun tak ingatkah? :)

Qaddafi said...

ouhh..i see..haa, igt2 bdk skewl pang5 tuu..haha..

sorry, otak ade lost short memory sket

Dato' epi said...

kepale ko... daripade tengok.. bek cari betul2... huh!! dapt dose je tengok tuh... ish3

Qaddafi said...

epi:haha,xpe, tym edit tuu aku x kelip mata..kire halal laa tuu..hahahah!!

btw, aku mls laa na tgok video2 nii..

Pozie Vengeance said...

babi!..blog kau untuk orang pervert ke ape?..pukim !

Qaddafi said...

pozie:bukan..ini cerita kesah benar..

xde niat untuk merangsang mana-mana pihak.