There was an error in this gadget

Sunday, January 31, 2010

bukan blog lucah~

happy birthday to you,
     happy birthday to you,
happy birthday to zaid,
     happy birthday to you..

wee...tahniaah zaid kerana anda antara orang terawal yang menjejak ke umur puluh-an ini..
tiada belas-belas dah bg mu...

ini die rupa zaid ketika berumur 20..sudah bermisai juga dikau ya zaid..:)


happy birthday ye anak mak!!

Tuesday, January 26, 2010

blog lucah~

Assalamualaikum..N we meet again..

hari ni aku sangat tension disebabkan oleh beberapa perkara seperti berikut:
semalam aku demam, then bangun pagi demam kurang, but hidung nii lendir duk meleleh je..geram aku dgn CHenDol(bak kata nadia) nii..bankai btoii..
hidung banyak cendol,so kepala aku sakit..
aku try install Adobe Illustrator CS3(AI) gne takif punya x boleh..b4 dat da gne zaid punya..x boleh..haram jadah.
aku ada 2 work na tgok esok..sepatah haram xsiap lagi..sume gara2 AI xley bukak.


bagi aku mencarut jap..bab!@#$%^&* baru!@#$%^& ci!@#$%^&*ai lan!@#$%^c#$%a@#$%u!!!


xpuas ati lg neh..bagi aku mencarut pki mulut..


lpas aku xley na bukak AI tuu aku pon online laa na cari pasal kerja En.K plak..tuu lg 1 prob, dia bg website apa habuk pon xde kaitan..then ptg tadi aku g library, buku pasal printing xde,cara2 na pasang printer ada laa..




grrr!!!!


okay, kita berbalik kepada membuka internet..
tiba-tiba!!!
skali bukak naa haaaa haiii..



ampa tgok laa sendiri laa...(p/s:klik gmbaq utk info selanjutnya..)






penat aku na cover korang bogel taw x...haih..





fuhh penatnya edit gmba nii...nak2 slua hijau tuu..

P/S:sila klik pada gmbar utk lihat info selanjutnya...


Yang menjadi persoalannya, siapa yang bukak porn kat laptop aku tadi????
nii yang aku hot nii, bukak porn x mnx izin..
siapa???siapa???!!!


to be continued......

Saturday, January 23, 2010

Asspain week...(minggu sakit bon-tot)

hello peeps~
its been ages havent see ya'all huh..
sry,cuz i'm too busy this week..

okay, ckp melayu pulak..


setelah sekian lama aku tak online, kini aku na ceritakan what was happened during the day aku tak bukan blog since last blog(confession part 1)

10-16th Jan:

hmm..xde apa yang menarik sangat dan mungkin juga aku da lupa bukan sedikit tapi sebanyak semasa minggu itu..yang aku ingat, aku duduk rumah takif seminggu..pergi kelas, balik kelas..mengadap laptop, myspace, facebook...and ym..ym?? noo, mggu tuu aku jarang gila bukak ym..sampai ada orang ckp aku cuba menjauhkan diri daripadanya..


I'm sorry okay..I didn't meant to but im busy.:'(


Minggu yang mana assignment datang menimpa  ibarat tsunami dalam 2012(korang da tgok blom??? aku belum tgok lg, sapa ade cter tuu bgtaw, aku na copy..hehe) Okay, kita sambung balik..datang ibarat tsunami dalam 2012 dan kemudian aku dengan bongkaknya berkata"bak datang assignment!! bak datang!! bakdatang!!"


Hasilnya, aku tido lambat dan mata jadi cm mike tyson kne tumbuk 2 2 belah mata..:P


Sebelum itu ada perkara yang membuatkan aku terasa sangat bengang apabila aku mata sangat mengantuk ketika itu cuba menyiapkan asgnment Cik.Nadia(oopps..gelaran die Puan, tapi biarlah aku nak pgl dia cik) Ketika mencari makna ineraction ini pula yang klua..



bodo nii..orang tanya mnde laen, die g bhg jawab sex, molek sangat laa tuu.


17-24th Jan:

minggu di mana assignment berbentuk report dihantar..
proceed work, proceed tuu, proceed nii..bla bla bla....
dapat task baru, kne baiki kerja, repair mana yang patut..bla bla bla..


msti korang xnk dgr sangat so aku skip...


but, something horrible/terrifying/horror/sucks/or what ever berlaku pada hari sangat menakutkan ini(tanggal 21st Jan 2010)


hari dimana, aku bangun pada subuh. dengan penuh semangatnya aku bangun..memasang azam yang sama yakni pergi ke klas..tiba-tiba aku merasakan akan satu kehilangan yang mana aku x dapat lupakan dalam hidupku..Rakanku yang kami semua panggil ustaz/fahmi/mee tiada dirumah..kemana aganya dia pergi??


aku mencari di seluruh rumah tapi x menjumpainya..tandas??jamban??corridor?mane lagi??satu habuk pon x jumpa..Rakan ku zihan pula(a.k.a konyol@cicak@ceplos) berkata dengan gaya stonnya.."mat, ustad blaaa smalam,lpas isyak.." oh, sungguh hampa aku pada masa itu..


Hasilnya??satu hari aku x g klas, work Cik,Nadia x hantar, work illust x proceed..good good..


Ditambah pula dengan phone aku yang buat hal..haram sungguh..


Keesokannya, bagi mengalekkan perkara yang sama berulang, aku bangun seawal 5.50 pagi untuk bersiap dengan lebih awal dan bergerak dari rumah ke Uitm pada pukul 7 pagi..tempoh perjalan ke Uitm:40 minit tanpa henti..best gila..




Dalam minggu iu juga aku ada buka ym kerana biasalah, dah lama tak bukak, kerja pon da hampir siap//rasa cm na bukak pulak..cm gatal jari g2..na FINGERING bak kata makcik Nadia..haha:DD




Sign in laa ym..click status buat status busy...tapi ada 2 makhluk nii yang memang tak reti bahasa inggeris pergi chat dengan aku..grrrr!! aku dah laa lemah bab2 ym nii..hadoiii..mulut menyumpah seranah kata"ko jangan reply, sign out cepat, kalo x aku x mgaku ko diri aku!!" tapi, jari, jalan..fingering laa katakan..


Ini gambar yang sempat dirakam oleh juru kamera kami yang cuba mencelah tatkala perbualan yang rancak itu berlaku..




dua orang ini sememangnya berani mengacau aku tatkala aku meletakkan status busy.apa diorang igt busy tuu cm "marilah berborak, abang tga bosan nii.." hahah, just kidding..no heart feeling yah..



Heh~ terima kasih diucapkan kepada mereka berdua, kalo x tension laa aku mlm tuu..at least adanya mereka hilang sket rasa tekanan di bahu ini...hahah~



okay laa folks, aku na sambung kerja nii..
idea pon dah datang balik..so.
we'll meet again yah..arios peeps~

Saturday, January 9, 2010

Entri boring>>confession; part 1

Saya berjanji tak akan main perempuan sem ini...


Saya berjanji tak akan main perempuan sem ini...


Saya berjanji tak akan main perempuan sem ini...



eh, silap, konfem aku x ley na tunaikannya...tukar



Saya berusaha untuk tidak mengushar perempuan sehingga akhir sem ni..


Saya berusaha untuk tidak mengushar perempuan sehingga akhir sem ni..


Saya berusaha untuk tidak mengushar perempuan sehingga akhir sem ni..


Saya berusaha untuk tidak mengushar perempuan sehingga akhir sem ni..


Saya berusaha untuk tidak mengushar perempuan sehingga akhir sem ni..


Saya berusaha untuk tidak mengushar perempuan sehingga akhir sem ni..


Saya berusaha untuk tidak mengushar perempuan sehingga akhir sem ni..


Saya berusaha untuk tidak mengushar perempuan sehingga akhir sem ni..


Saya berusaha untuk tidak mengushar perempuan sehingga akhir sem ni..


fuh, penat nak tulis balik menda nii tanpa copy paste..aku mengantuk actually, kepalaa dah jam na tulis blog. before that,tengok cerita zombi land dulu..ada part hero(nerd gila) dapat kiss perempuan cantik, same cm trick yang aku guna sebelum2 nii..


haih, rasa untuk berpasangan sangat kuat tapi aku cuba melawan kerana aku memang susah na belajar bila na ade awek. plus, aku tengok kawan aku stop awek2 nii time start sem and as a reward die dapat dekan..arghh..aku bila lg??skit lg ada laa..da laa jadi class rep, kne rajen lebih sem nii..arghh,ta suke betol laa jd class rep..haih..




Guys..ladies, sorry cuz blog aku boring arini..aku mengantuk gila tahap mat stoner..got to sleep. bye peeps~



p/s: cik Nadia, thx cuz tnjuk pic Saba, hatiku kecewa but thx btw..I cari pmpn lain..eh silap, x cari2..:P

Thursday, January 7, 2010

Thanks, kau laa penyeri pagi ku yang bengang ini





Pagi nii aku bangun awal gila,matahari x naek gua da naek daa..ceh aku tipu je, pdhal bangun subuh kawan yg kejutkan td..kantoi..haha, setelah wajib mandi(sbb mmg kne mandi laa sbb pagi kan) aku bersiap untuk ke kelas.Tunggu abg epi bersiap kjap then anta die g kerja, aku laa driver sejati disini..haih..

Sesampainya di kelas aku pon dikejutkan oleh beberapa suara yang memoodykan aku dikala pagi hari jumaat yang mulia ini.." Class rep!!!!Class rep da sampai!!" "Fuck!!" kata mulutku menyumpah kalian.

Ini semua gara2 suraya yang tiba2 mengeluarkan bunyi yang nyaring setelah lama x dengar dia cakap kuat2(xtaw laa knape, taik gigi byk kot) "Qaddafi class rep group A" "Fuck!" mulutku menyumpah sekali lagi..kurang asam laa suraya nii, suruh laa ikram jadi class rep..bak kata pepatah, harimau mati meninggalkan belang, yeoh pergi(blom mati lg) meninggalkan..BADI CLASS REP..arghh, tasuke laa. bakpe aku err, gerangg aku! nii semua sbb suraya, rasicst betul.

Back to the class, sesampainya ku di kelas aku pon mengeluarkan sehelas kertas untuk mengambil list nama budak klas A beserta no phone, erm, sape nak no suraya?? Ceq bole bagi, geram ceq kat suraya nii. haha, aku jual no dak laki kat bapok sundal(rujuk 1st blog aku ) N budak pmpn kat abang pancut dalam( rujuk blog yg ada tulis pancut dlm; font warna merah) haha, nak suro aku jadi class rep sangat kan, nah ambik kau!!mwarghahahahaha!!*ketawa jahat*


Stelah berapa lama tiba2 kami dikejutkan dgn satu pengumuman yang agak memalatkan semua budak kelas, lecturer En.K(sniff skett!!) xde kat cni ari nii, pantit! Da laa xdtg then xbg org call die ari tuu, sioott je ko nyah.


Berang aku dibuatnya, lalu makhluk kecil yang bernama epi bermuka agak2 kecinaan(korang bole pgl die tuan or fifi..:P) datang, then kitorang pergi makangg kat mamak..lpas mkn kitorang anta abg epi g keje and tros balik rumah. Dengan rasa berang aku pon pergi ke tandas yang kelihatan sgt indah tatkala sakit perut lalu aku pon biirakkk!! warghh, nikmat whooo..lega.



Dengan rasa berangnya(x abis lg berang nii) aku pon pergi ke laptopku then online myspace kerana aku x sempat na bkk cmnt td cuz da lewat g klas..ada 5 komen kesemuanya, dalam pada itu aku terlihat akan suatu komen yang datangnya dari Cik Nadia, "wah makchek komen laa" selok kera aku pada masa tuu..k aku taknak cakap banyak2 korang tengok nii





kererangan: click untuk baca yee, tengok ayat budak tuu, indah sekali, pigi mandi sungai..datuk saya rutan pantan saya. adik aku memang respect ko lah, adik aku yang kecik pon xbuat karangan sekering ko, ko laa orang selepas dia yang aku respect..moga ko berjaya dalam pelajaran dan jadi laa pelawak yang berjaya..


Okay laa kawan2, aku daa tak bole tulis panjang sangat nii, nanti korang boring pulak. Thakif pon da ajak maen dota tuu..kita berjumpa lagi dalam blog yang akan datang. selamat memulakan sesi pembelajaran pada tahun ini, dan arios!!!


p/s: cik nadia, mana SABA??? i na tengok sket budak jerman tuu..hehe:D