There was an error in this gadget

Monday, April 19, 2010

~Afie Diaries Episode 17-18~



UPDATING BLOG...podaahh!!


hari tu dah plan nak update blog..
lpas tuu xupdate jugak..

3 hari kemudian, ckp mende yg sama..
x update jugak..

nih da kne tegur dgn epi..

haa..

baru nak update..


so usha2 laa blog orang...

nahh haiii..

skali tengok blog yg neh..

boleh tahan semart bak kata org phg,
semart bohh...
simple tapi mmg terhorny laa kjap tgok..

aku x reti nk bg link tp url dia aku ingat laa..

topethidayat.blogspot.com.

alang2 usha layout dia tuu follow skali laa..
sekek kangg...



TAK BOLEH TAHAN >.<

so berikutan cerita di atas
disebabkan terhorny melihat blog seniorku.

aku mengambil keputusan...




aku nk jugak ubah layouut!!!




haha..sama2 geli..
buduh.





* * *





usha punya usha...
x jumpa yg menarik...

tapi ada satu yang boleh tahan laa..

tp laa secantik abang topet punya blog layout(cewah abang)


walaubagaimanabolehtahan sekalipun,


kalau dia tonggeng takkan aku nak sepak..
msti laa terjah ryte...hahaha


eh,terhorny pula..


so, try laa buat cm topet bgtaw..
kne edit html, pelanj sume tuu..


susah jugak...
banyak kali x jadi..
entah percubaan keberapa ratus kali(mbohong laa neh)

akhirnya jadi jugak..

tapi ade beberapa button yg missing...


so, consider as fail!


arghhh...


natang guhh...


plus, layout nii burok!!!


FARK!!!!







* * *










walaubagaimanaburuk sekalipun,


saya selaku tuan punya blog nii......
akan setting semula blog nii sampai dia jadi cantik..
tambah bumper sana sini sket..
touch up mana yang patut..
bagi blog nii nampak elok sepertimana rupa blog2 yang normal sempurna tubuhbadannya.


nantikanlah kemunculannya...

hahahaha!!!



erm...bila agaknya afi akan tengok blog nii balik :P



arghh,merapu dah..
tido tido!!





~Afie Diaries Episode 17-18~





Wednesday, April 7, 2010

~Afie Diaries Episode 14-16~


dah lama x update blog.

sebab??

1st saya sibuk..

2nd saya malas

3rd saya malas..

arghh....

assignment menimbul..

final dah nak dekat..


keep doing assignment...



Meet The Poseidon


ada satu tengah hari
saya ada mimpi
apa mimpi saya???


haaa...



cmni,
sebab dah pendam lama sangat
saya dah lupa bout 80% mimpi tuu..


so,
saya cerita sikit saje lahh..
dlm mimpi tuu
saya kat tengah laut..
then datang satu makhluk yang berupa seekor naga air di tengah2 laut tuu


dia cuba untuk serang...
tapi
this is my dream man..
so I'm the hero..
so dont mess with me you little water like thing!!

dia serang..
aku elak..
dia serang lagi
aku elak lagi...
mnatang tuu xdpt musnahkan sampan kecik ku..

sampai satu batu
dia cuba mlakukan satu skill menyondol..
sungguh pantas..

tapi aku dpt elak..

dah nama hero ryte...

haha...


naga tuu merempuh batu tuu
then berkecaik..
tapi dia air kan..
so xlaa dia mati cmtu je..


then air bercantum  semula.
kali nii jadi naga air lagi besar..


ntah cmner
bub bab bub bab..
naga tu berundur then bertukar mnjadi satu makhluk
aku xreti na ckp cmner rupa
tp water based jugak lahh..

so aku agak dia tuu poseidon
the water god.

"mwahahahahahah...."dia ketawa..

di skipkan cerita
dia pon ckp kat aku sumthing..
aku x paham sangat pe dia ckp..

dia ckp bhasa english lama
then ckp dlm bhasa Greek..
sebab poseidon tuu dewa Greek..so aku agak dia ckp bhasa Greek..


ape yang aku phm dia ada ckp
"would you like to be the king of sea..??
all the water creatures will obey to you just like me"



wallawwehhh!!


dia mcm na bg kuasa kot kat aku..:D


so aku pun ckp laa..

err..yeahh..yeah..emm...


Pooooff!!!

aku terjaga...


blur...

bengap 15 saat...


then pk2 balik..amende laa ngarut mimpi tuu..


tapi saya dapat rasakan dia adalah satu firasat

sebab pada malam itu saya dpt download cter nii...





hahaha..

buduh..

ini rupanya...


bkn si poseidon tuu nak bg kuasa ke apa..

rupanya dia bg firast yang saya akan tgok cter percy jackson...


so, saya pun tengok laa..

not bad...

but cter dia agak straight forward...

best lagi cter Clash of The Titans...


hahaha...


k laa..


nanti2 free lg saya update...bye~~





ASSignment  memang ASS PAIN!!!!!!!
cibai.



~Afie Diaries Episode 14-16~