There was an error in this gadget

Wednesday, December 30, 2009

Mai cakap utara.Terima Kasih daun keladi.

Pagi ini cukup sejuk membuatkan aku bukan kegersangan. Dah lame aku tak bangun pagi2 cmneh..akhirnya..
Dengan semalam hidung berairnya bak kata Nadia, banyak chendol dalam hidung..haih, benci betol laa, tmpt lain xnk berair ke..bengong sungguh laa..


Malam semalam dikala aku bergayut akibat keboringan tahap melampau yang hanya ditemani semut2 yang lalu lalang membuat kerja tanpa menegurku langsung. Dalam pergayutan(wtf??pergayutan?) itu aku sungguh xley bla dgn beberapa orang mamat yang diceritakan oleh rakanku, ala2 gossip g2. Seriously dude kalo ko xtahan g laa cari bohsia or bapok ke kat merto tuu..ni x, ade ke suro orang view webcam then bile bukak perghh nahaiiii, cni ceq na habaq kat ampa semua naa, bilaa mana ditekannyaa view webcam tuu, tekeluaq laa gambaq x senonoh, uih, lucah naa, ada pi tunjuk ang punya..hadoii, memang terkejut laa cik poh kitaa nii nak abaq mai, terbeliaq bijik mata diaa naa..lalu dia pon off laa webcam tuu akibat terlampau tak tahan atau terlampau geli melihat saudara berkemaluan itu.. Saudara ang nii tadak kija kaa pi tunjuk ang punya? nak battling dgn ceq ka? kang ang tkejut plak naa..


Cerita seterusnya yang ceq nak abaq mai nii, semalam, ceq pi borak2 dgn cik poh, ada laa sorang mamat nii, aapa die bodo ka anjin ka dungu yang gila gila gila sex yang obses terhadap nama..mak abah ang punya laa bubuh nama ang punya baiiq ang pi letak nama PANCUT DALAM dalam ym pasai apa? xsedap ka mak ang bagi nama?  loooocah btoi laa ang..memang ceq tgelak guliang2 laa kat cni sorg2 hadooi, pancut2, nama ang begitu indah sekali na abaq mai nii.. Lpas nii ceq nak try laa bubuh nama PANCUT BELAKANG ka, OPPSS,TERPANCUT! ka, atau apa2 nama yang berkaitan dengan aktivi memancut nii..

K laa manusia2 yang xjemu2 membaca blog saya yang hina ini(sbb ada lucah) Terima kasih daun keladi kerana membaca blog saya dan juga memberikan comment2 yang begitu membina sekali, jikalau ada apa2 nasihat atau cadangan sila2 laa habaq kat comment saya naa..Saya na pi siap2 nii ada orang ajaq kluaq.babai.:D

Tuesday, December 29, 2009

The Five Wonders of The Day



Selamat tinggal Kuantan, selamat datang Sri Iskandar, kita berjumpa lagi sekali wahai modem tmnet kesayangan ku..I miss u laa doee..harini ko berfungsi dengan baik, byk video aku dpt tgok ari nii..kredit to modem tmnet kuh..ayaii..


Hari ini dengan rasa sungguh gembiranya saya Afie W dpt meneruskan ibadah online ini..wah ta saba na bukak myspace, facebook N juga x dilupakan blog ku ini yang hampir bersawang akibat 2 minggu tak update..i'm sorri mi amor, mor famour espresso corazon..(aku bantai speaking latin)


Namun dalam kegembiraan online ini ada satu peristiwa yang buat aku terasa "oh shit, what i've done, damn man, aku tak buat slh pon, damn.."

Kenapa?? Kenapa aku dipersalahkan sebegitu rupa?? Kenapa aku diperlakukan sebegini?? Kenapa kawan-kawan?? Kenapa??


"kenapa..kenapa..cepat laa doe mata da rabak daa nii!!!" benak hati ku mulai berbunyi.


"oh yeke? maaf, aku tade idea actually" mulut ku terkumat kamit meminta maaf.



Okay, back to the point, the real damn point, dalam aku ber-online nii tetibe jek aku g online ym, mane taw kot2 ada orang online ke tengah hari buta nii.. tidak sampai berapa ketika aku dikejutkan dengan bunyi BUZZ!! "damn man sape dok buzz nii, aku tak abes reply comment nii.." rupanya ia adalah dari seorang rakan yang mahu dirinya dipanggil naddie(bukan nama sebenar) So, aku pon ber-chatting laa dengan dia.


Dalam pada masa kami bercakap menggunakan jari (chatting laa tuu) die telah mengatakan aku sombong.. Kenapa aku sombong? Bile masa?? Why aku pulak sombong?? siot jek..then kami bertekak pada masa itu sehingga topik Buzz!! pula dibesar-besarkan "F doe, korang nii cm budak kecik, tade mende lain ke na gado" akibat terlampau tak tahan dek kerana sakit perut yang meronta-ronta untuk ke tandas perbualan kami tergantung setakat itu sahaja. Aku berlari kearah tandas yang kelihatan sungguh bercahaya pada masa itu.


creett...peroootttt, proootttt...peeeerooooot!!!! plup! flush.. arghh..nikmat..:D


Kemudian, aku pula dikejutkan dengan sebuah BUZZ!! Oh, rupanya ia nya datang dari seorang rakan dari Kedah (geng2 hang pi mana) yang mana nama beliau tak perlu aku sebut. Aku pon mnceritakan masalah aku tadi kepadanya.. Belum habis aku bercerita die sudah mengeluarkan frasa "Afie, sombong ah u lately"
oh damn man, the 2nd sombong.. Ape yang tak kena dengan hari ini?? Mood ku kelihatan menurun ala2 game The Sims 3. "Ini suda bikin spoil.."kataku. "xpe sabar2, ko cool je mat" kata hatiku.



 Oleh itu aku cuba mengalihkan tumpuan dengan meminta pandangan beliau...die cakap ape ntah, bla bla bla aku tak ingat banyak sgt dia tulis, kemudian die menyuruhku pegi pujuk budak tuu..seriously wtf aku memang tak reti nak pujuk orang nak2 berlainan jenis..whooo...aku bkn romantik..(siot je, koya bak kata org pantai timur) then aku cakap eh, crazy laa if like this kan..then,die pon cakap "haha..crazy...crazy of you kot..crazy of youuuuu...." Luckily die bukan crazy kat aku. haa, ko crazy laa kat aku. bgtaw pakwe ko try na seduce aku. lunyai ko kena hentak dgn die nanti.


Okay, kita beralih pula dengan cerita seterusnya, yang ini aku tak dapat na bercerita panjang cuz mata sudah rabak, kena pulak dengan lagu Take My bREATH Away nyanyian Roxette(wah dan2 kluar, aku memang ada kuasa psyschic, damn man)


ehem2 b4 dat, aku na telling kat korang sumting ye nyah, aku na tipu korang tadi tulis lagu Roxette(agar sesuai dengan suasana hening, sejuk dan kegersangan ini) tuu, tapi memandangkan lagu tu kluar so aku dikira berkelakuan jujur laa yek!



kita sambung balik, where am I?? oh ye, Roxette..em, aku na cerita pulak pasal satu mende pulak nii, ini berlaku pada waktu lepas isyak, aku melihat kelibat seorang wanita yang memegang patung barney(aduh teringat pulak tumblin monkey pantit!) beserta gaya nya yang comel itu kononnye laa online. Apa lagi, aku terus menekan button BUZZ!! ala2 tentera Amerika yang selok kera x sabar na letupkan rumah Osama bin Laden..di situ perbuatan chatting-menchatting pon berlaku..kemudian perkara yang sama berulang kembali..
Deja Vu pulak rase.damn.






Bukti Rajah 1(a)menunjukkan yang aku dipanggil bukan
lelaki jalang,
tetapi SOMBONG..




yea..sombong ye adik adik...


yang atas tuu bukan sombong yea, itu tak dira sebagai sombong secara officially, itu mungking
bermaksud lain..mungkin die nak bong kot??








                                                                                                                      Rajah 1(a)


Ketika perbualan ini sedang berlangsung, abang beliau sebenarnya sudah memerhatikan perbualan kami yang sbegitu lama. Shit kantoi pulak, pergh malu gle abang die aku panggil kau, adik die aku pgl u.. Pantit segan laa doo... Mesti abang die ketawa baca ape yang aku send kat adik die..arghhhhhhh, gila tak bole bayang laa siall bile terpikir abang dia yang berkemungkinan cakap, haha, bodo ko nii afie ngushar adik aku, koya lebih laa..
lepas tuu ketawa dengan adik die, hahaha!!! Glepor taik gitu..


Namun sebijak-bijak abang die kantoi jugak(sebab adek die bgtaw kalo x ko laa bodo afie oiii)
haha, selepas itu abang dia pulak yang dikenali sebagai "Triple H...not!! due H je" meng-take over perbualan kami..perbualan tersebut diakhiri dengan kata2 yang sungguh hina dan tak molek di pandang orang...



Perkara yang seterusnya berlaku didalam myspace hasil karya dari tom "orang taw laa tuu ngok!!!cepat laaa, hidung da berair nii.bole memaen pulak"  Dalam myspace pula kisahnya tak begitu panjang hanya ingin memberitahu perkara yang keempat pula berlaku..


Rajah 1(b)

p/s:tak banyak yang ingin dicerikatan cuz mata da rabak, dalam rajah 1(b) nii menunjukkan frasa SOMBONG keluar buat kali keempat.


p/s1:tatkala berborak dengan siti aku g bantai berborak dengan boipreen die yang mana dia juga kawan area rumahku yang suda lupa jalan pulang kerumah. guys, meet leo, the matsalleh.


p/s2:laber, mg doksah risa ah aku dop wat kabuurr gmbo mung dan segale detail yang berkaitan, sek2 nii blake dop phangg pon kte kecek bhaso latingg..btol dop mi amor??jaja..fuergo..:P


Okay the last, aku tak dapat na cerita pasal nii kerana tak tahu kesahihan cerita nya tapi korang tengok dan renung2 kan lah....




       korang tengok laa ye ada keterangan kat situ,
           aku saje tak crop bahagian ym, saje na tayang windows 7 ;
       aku harap korang jangan terpedaya dengan gaya ayat ni,
           sebab aku bukannye berpantun.
                  Ewahhh...




p/s: korang bole bc ryte tepi tuu? sorry laa if x sharp.







                 Rajah 1(c)


Sampai disini laa sahaja kisahku tentang 5 perkara yang bole juga dikatakan sebagai the Five Wonders of the Day.. Selamat pulang ke tanah air bagi para jemaah haji yang baru tiba beberapa minggu yang lalu. Air zam zam sikit..heee..:D







selamat tiba ke tanah air moga ibadah haji anda semua diberkati Allah SWT
dari: Hajiee Afie N Izad Karimullah..ngheee!!!

Thursday, December 17, 2009

To Aunty Nadia

Dear Makcik,


I'm so soooo sorry cuz didnt text u lately. 1st i ta bape sehat sangat mggu nii..then kredit pulak menghalang drpd text or calling u. sorry yah. 

p/s: sehat nnty na pegi giant beli barang..taw taw laa kan..harap2 jangan habis laa mnde tuu...hoho

Wednesday, December 9, 2009

sorry you..I really want to make love right now.

makcik i'm so sorry..i didnt meant to..xperasan pulak ada alamat rumah u..ahhh, photoshop pulak takde..cmne na edit bg blur alamat tu..sorry again.

ye makcik, trima kasih kerana membuatkn i menunggu pada petang tuu:) nasib baik i x pakai perume taw. haih.

petang tu merupakan petang yang lama bagi ku...banyak mnde yang aku bole buat selain menunggu..memang lama laa..cm exam math darjah dua tempoh masa yang diberi 2 jam 30 minit.gle ah lame..


pagi nii aku mendapat mimpi yang agak indah (kemungkinan lagu kenny G semalam kot) mimpi dimana aku tga na pegi prom nite kat mana aku x taw(1st time g prom nite doee). disebabkan aku da ta ingat aku skip je laa cter...tup tap tup tap, aku ingat yang aku duk tgok minah mane ntah, tade laa kurus sangat, gemuk sangat pon tade, berisi tapi bole thn laa, org melayu selalu kate chubby g2. tapi yang x bestnye muke dia aku da lupa. tga2 na dance(tym tu jugak aku tga syok mgayat dia laa) aku baru pegang tangan die, tangan sebelah lagi na pegang.......tiba2 gelap..kedengaran suara mama yang menjerit suro adek perempuan aku bangun. pantittttt!!!!! potong line ahh, mimpi best tuu,hadoiii, lenkali nak menjerit pon tggu laa aku da lame sket dgn perempuan tuu. da mlepas daa..




sesungguhnya aku memang takboleh dengar suara mama aku kalo aku tga tido. memang konfem bangun punya. bangun dengan muka lebamnya aku agak tension sket, kemudian aku mengambil inisiatif tersendiri untuk berjumpa dengan awek tersebut..akibatnya, aku tido smpi pkul 3, sepatah haram mnde pon aku tak mimpi, bangun2 je cm orang bodo,otak jam akibat overslept.



haih..tu je mampu aku ckp..da laa aku na kemas rumah nii, da laa x sapu lantai lagi. k laa, kte berjumpa lagi dalam older post yah..bye~


p/s: ye laa makcek.haha.lagu kenny G nii buat aku dance dgn batang penyapu. hantu kau kenny G!!!





boring2 nii aku bc laa blog orang, then gmba diatas mmbwtkn aku na update blog. tahniah di ucapkan kpd adik emi yang baru sahaja mndapat tawaran belajar di uitm. tahniah makcek!
fikir masak2 bincang2 dengan abah tuu yek. namun masalah yang dia hadapi tuu membuatkan aku terasa begitu kesian terhadapnye. emm, what can i say is err, ape haa, emm..taw rugi kalo tgl f6 tuu, setahun je lg tgl. but u kne fokus lbey laa, kne start daa study sekarang..math tu try jgn drop,try to stady.if result bgus ade chance na smbung ijazah. kalo msuk u pon oke jgk, blajar relax tp rugi arr cm kne start balik kan..choose your path wisely heh..:D


sorry diucapkan kpd makcek skali lg cuz x on9 pd time die on9.sian die ta ym die ari nii..sorry ye macek.

dengan lagu kenny G yang berkumandangnya di dalam bilikmembuatkan aku dan aminul dibuai perasan ape ntah,cm tangkap leleh je..die da menitik daa...tangkap baeekk punya...ape tak nye, korg try ah dengar lahu die cm careless whispers, titanic laa, breatheless..semua lagu stok nak make love pnye, berahi gle babengg...eh,tetibe bernafsu pulak..hantu punya kenny G.

selepas itu lagu lain pulak. aku ta ingat da pe lagu die. tiba-tiba lagu kenny G lagi. pantit lagu make love..semua da ketagih nak dengar lagu tuu..adoiyaii...kenny G, ko mmg terer bab2 bagi orang bernafsu nii..

lagu titanic by kenny G. sungguh touching lagu tuu..membuatkan aku terkenang akan sesuatu...namun aku masih x jumpa apa yang aku kenangkan tuu..kire cm layan feeling sorg2 je laa..xpe laa bai, awek tade ko lyn laa feelin sorg2...kata hati ku.

kemudiannya lagu dude I miss u by tenacious D.jangan silap tafsir lagu nii..die hanya cakap"aku merindui kau kawan" maksud tersirat, em lantak diorang laa..tp lagu ko memang best laa jack black!!! btw,korang kenal x vocalist die?? haa nii aku nak tnjuk..jap2 na upload..


aduii slow plak internet..



waiting...



layan lagu jap....


haih....




haa, jap2 ye, ini dia.
..


haha,kenal x yang kiri tuu. ituu laa die vocalistnye...sungguh x senonoh mereka berdua nii...bile ditanya kenapa mereka jawab dengan selamba, "dude,everybody got ass..so no need to be shy,so just lower your pants and show your ass to the world.." haduii, tak mengapa laa korang berdua, as long korang buat lagu best N aku xkn stop dengar.haih....-,-"




okengg, mata aku da tak larat daa nii, die da mmberikan respond kepadaku, akibatnya aku da xnmpk sgt pe aku tulis ni..haih..


okay ladies, i have to go now, nantikan kisah seterusnya dalam older post..haha..bye folks!

Saturday, December 5, 2009

adik hilmi yang comel, mamak, futsal dan ....

aku tataw na ckp pe...





makan jap...





ermm, jap agy ade futsal..





sambil-sambil mengunyah aku ym-ing jap..



nad away : hahaha

nad away : babe

nad away : boleh la tgk blog skg


yumichia : oke...

yumichia : wah da lme laa x update blog

nad away : update cpt2

nad away : lalalala

nad away : :P

nad away : bersawang da blog u

nad away : :P


bersawang??? gler aku baru teringat akan blog aku..pantittt!! sorry blog, i make the same mistake twice, stremyx tade susa laa na update..kat rumah tuu memang membosankan tahap anjing tersepit di celahan madu.


open jap blog. fuh, nasib baik tak bersawang..ape laa machek nii..buat cuak jer..tumbok karang..dush2..(gedik plak, eh silap..gewdix plak aq ni haha)


eish, msg msuk plak, kacau betul laa..time aku tade na buat ape tadi xnk masuk pulak.haram.


reply msg jap..oke..



oke, kbetulan time ym tadi ade seorang machek nii membaeri tajuk yang agak tak kurang best nye,



emm, nii tajuk die..


yumichia: waaahh na update blog tp xtaw na tls pe

nad aw: tulis.

nad aw: nad*** adek emi co mel

nad aw: hahahhaha




korg cari laa sendiri..harap2 abang die x baca la..abes die bawak geng2 upper
six die kumpul kat dpn rumah aku.abes den.


dari c2 ktorg pon mula laa bertukar2 emosi rupa masing, ade tnjuk penumbuk laa, tunjuk kaki xde, buat muke cute laa, of course not me, awak laa machek haha..muke sengih2 laa, hadoii,


kendian gadis yg menggelarkan die adek emi yg comel pon meng'snap'kn perbuatan kami berdua.



sungguh malu masa tuu, bayang laa, brape kali die suro sengih, lpas tuu orang kat c2 pndg, keliling sume pndg, bapak segan laa..gler tak terbayang keseganan, aku tersipu da macam gadis sunti yang mahu dipinang lelaki kaya, tersipu, pintal rambut laa ape laa..getik sungguh..eiiii..yek..=,="

"nasib baik ko comel, kalo x rugi senyuman nii"

"ko memang comel pon, knape laa aku x ngorat ko dulu" bisikku dalam hati

"die memang comel, ko tu je yg tak hensem, mmg x dapat laa weh, no chance, ko amek bapok tu lg bgos..."perasaan negatif ku yang mencelah tatkala ku berangan2..

"bangang, ko nii x abes2 laa dgn bapok ko nak ko pegi laa, aku x nak..."lawan ku semula

"eleh...ko...." haip!!!haip!!!! sudah!! aku hantuk korang berdua baru taw...gado je memanjang. kata ku dgn marah tapi perlahan sebab xnak sume orang kat situ dengar, kang x pasal2 kate aku gila.

k k, aku da tade masa ni, ni yang x best nii baru nak lyn tp masa x mengizinkan, jam menunjukkan 1.46 pagi, pkul 2 ade futsal.

sambil2 aku online ade mamak cuba untuk berinteraksi dengan ku, katanya" ayaa, eiituu pc(kpale ho die, bkn pc letop la) adaa eiituu yahuu kaa??"

ape die ckp??aku cube untuk faham ape yg dia ckpkn tuu" apaa???yahuu???"

"yaa,,yahuuuu"kata mamak tu.

laa yahoo rupanya..memang pelik laa gaya die cakap yahoo tuu nak tergelak den..aku paham pon sebab die ckp spuurt(sport) dengan cricket. cakap cricket fasih plak, xnak plak slang mamak die..adoii...

dengan itu tanpa berlengah aku pon buka laa yahoo..then pegi kat sports N click cricket..selok macha tuu tengok, dia ckp mana india?? mana yiiindiyya? aku pon tnjukla..dlm laporan tuu menunjukkan india menewaskan sri lanka dengan brape ntah berbalas brape ntah aku tak igt score die..

dengan pantasnya mamak tuu berkata" ayaaa, karde puciyyaii, yindiya bla bla..sri lanka, ayoyo, nine hundred and foorty seven..blablablablaaaaa.."aku tak ingat daa..

dia pegi panggil pulak geng2 mamak die, abes blake geng3 mamak kumpul kat table aku semata2 nak tengok indie menang lawan sri lanka dlm cricket..lagi sekali aku secara tak sengajanya dimalukan. abes semua orang yang makan tengok aku..mak aii...namun aku tak sempat na merakamkan gelagat mamak berkenaan dek kerana webcam aku teroff dan juga aku tidak memiliki handphone yang mewah seperti rakan2ku yang lain..

aku dah tak sempat da nii, jam menunjukkan 1.50 minit pagi..aku pon melayan karenah mamak tuu, sekejap saja, hmm, bukti gelagat mamak tuu mungkin akn ku dapatkan dari sumber yang berdekatan situ, mane taw kot2 ade yang getik g snap ke..

hmm, sampai disini sahaja blog ku pada hari ini, ribuan terima kasuh diucapkan oleh adik hilmi kerana memberikan inspirasi kepadaku untuk membuat blog ini, tak juga di ucapkan kepada mamak2 yang menjadikan haru itu sebagai satu pengalaman yang agak memalukan dalam diriku..

k laa, i gtg, futsal, i'm coming..see yaa..:D