There was an error in this gadget

Saturday, January 9, 2010

Entri boring>>confession; part 1

Saya berjanji tak akan main perempuan sem ini...


Saya berjanji tak akan main perempuan sem ini...


Saya berjanji tak akan main perempuan sem ini...



eh, silap, konfem aku x ley na tunaikannya...tukar



Saya berusaha untuk tidak mengushar perempuan sehingga akhir sem ni..


Saya berusaha untuk tidak mengushar perempuan sehingga akhir sem ni..


Saya berusaha untuk tidak mengushar perempuan sehingga akhir sem ni..


Saya berusaha untuk tidak mengushar perempuan sehingga akhir sem ni..


Saya berusaha untuk tidak mengushar perempuan sehingga akhir sem ni..


Saya berusaha untuk tidak mengushar perempuan sehingga akhir sem ni..


Saya berusaha untuk tidak mengushar perempuan sehingga akhir sem ni..


Saya berusaha untuk tidak mengushar perempuan sehingga akhir sem ni..


Saya berusaha untuk tidak mengushar perempuan sehingga akhir sem ni..


fuh, penat nak tulis balik menda nii tanpa copy paste..aku mengantuk actually, kepalaa dah jam na tulis blog. before that,tengok cerita zombi land dulu..ada part hero(nerd gila) dapat kiss perempuan cantik, same cm trick yang aku guna sebelum2 nii..


haih, rasa untuk berpasangan sangat kuat tapi aku cuba melawan kerana aku memang susah na belajar bila na ade awek. plus, aku tengok kawan aku stop awek2 nii time start sem and as a reward die dapat dekan..arghh..aku bila lg??skit lg ada laa..da laa jadi class rep, kne rajen lebih sem nii..arghh,ta suke betol laa jd class rep..haih..




Guys..ladies, sorry cuz blog aku boring arini..aku mengantuk gila tahap mat stoner..got to sleep. bye peeps~



p/s: cik Nadia, thx cuz tnjuk pic Saba, hatiku kecewa but thx btw..I cari pmpn lain..eh silap, x cari2..:P

1 comment:

za8yusoff said...

go dafi go dafi go dafi go dafi go dafi go dafi go dafi go dafi go dafi go dafi go dafi go dafi go dafi go dafi go dafi go dafi go dafi go dafi go dafi go dafi go dafi go dafi go dafi go dafi