There was an error in this gadget

Wednesday, October 20, 2010

Trying to accept that its never gonna happened



Ada sumthing yang aku really nak commited kat korang semua. Actually baru-baru nii, bukan baru laa, bout 3-4 months like that I've been fallin in love with some girl. Orangnya tak jauh pun duduk dekat je dengan aku. At first I really don't want this "love" things happened to me. Seriously. 

Dari mula kami kenal then we keep chatting on website called facebook then berpindah kepada laman borak yang lain. And then pergi ke part webcam-webcam-ing. Dari webcam, we changed our phone num (tak ingat wheather dia yang bagi number dulu or aku yang mintak dulu number dia )

We were kinda close at that period of time. Even berjauhan pun we still contact each other. Even time cuti takde internet we keep textin each other. Sometimes, call.. yeah, zaman perkenalan bukan. So semua nampak begitu indah sekali. Ada sampai satu tahap kredit takde sanggup pergi ke cyber cafe berdekatan online semata-mata just nak berborak dgn that girl. I really don't know how much I sebegitu sanggup buat macam tu sekali padahal boleh je pergi 7E beli topup & try to call her.

Actually sangat lama kami kenal, idk how long but orang-orang tua pernah cakap, tak kenal maka tak cinta. So before we declared our relationship untuk dijadikan refrences pada hari anniversary kami nanti, aku mengambil masa yang agak lama untuk menyelami hati budi dia. So, dari situ, bermulalah sesi mendengar luahan hati & sesi meluahkan hati @ rasa ketidakpuashati kami.

So after know each other, chat & bla bla bla semua tuu(nak pendekkan cerita nih) hati mula terdetik. But at that time sorang2 taknak mengaku. Ya lah malu lah katakan. Sumtimes I wonder, nak ke dia kat aku. I like to talk with her but what if I try to say that I love her. What will she react nanti? Adakah dia suka aku? Or she'll mad of me. But things fer sure I dont want to make any stupid mistake that will effect our relationship. So, aku diamkan diri sahaja.

But, dalam diam-diam aku takde laa diam-diam ubi tak berisi, mesti lah berisi. Sumtimes, dalam tengah-tengah chat I'll try to give her a hint that I really likes her. So, nak di skip kan cerita nii, she also does the same thing. Kadang-kadang bagi hint jugak but I just buat-buat tak faham but actually that makes me feels like, whoahhh~
Just fer sure yang aku not 'clap one hand' bak kata omputeh so I'll keep doing the same thing. 

Bub bap bub bap, dia pun cakap laa dia syok kat aku. By tha time, I feel like serba salah pun ada cuz I always thinking what if sumthing not good happened ( mcm gado, bergado, bergado lagi, gado lagi pastu pujuk balik & etc. ) But, what shall I wait aite? Sokay kau nak fikir macam tuu but why not? You should give a shit. So kita orang pun kapel laa..

So, sekarang nii dah masuk zaman yang mana orang kata kentut pun bau macam perfume Axe. wangi bakheaang.. zaman nii aku rasa takyah cerita kot cuz korang pun boleh bayang macam mana rasa bercinta kan. Ke sana kemari, guling sana guling sini, hendusstan mareyy!! the rest korang imagine laa sendiri...

So semakin lama perhubungan semakin aku rasa jurang nya, No more "I love you", "i Miss you" , plancao2 semua tuu. But for me benda nii macam sekali seumur hidup so I'll try to keep the ties that bind. Orang mcm aku mana nak lekat awek. huhuhu..

So taknak cakap banyak2 dah nii je apa yang aku dapat semasa kali terakhir aku bersama dgn "the one I loved" dulu..












T_T












sedih kan?? sedih kan??? bengong betul laa, bila masa aku jadi buaya. takpernah aku keluar dengan perempuan lain. yela yela  saya mengaku ada pernah keluar tapi sekali je. sekali kot, alaa, bukannya I curang you.. I mana ada main kayu, I buat assignment je kot.  






halaaaarr, nak pergi mana? jangan laa tinggalkan I, I janji tak buat dah pasni. alaaa... T_T 


4 comments:

muhammad "azpilicueta" zaid yusoff said...

haha, mcm sial. surat jadah ape tuh haha.

thanks blog kaww dah memantat sperti dulu. hahahaha

Qaddafi said...

surat yang declare kami broke up.
hahahaha
susah dow nak cari mende2 mcm ni lagi.

NADDY EYA said...

pecah perut seyh bace surat bengong gini hahaha

awkkkkkkk,perut sayer sakit n x leh henti ketawa.

tq make my day. kebetulan ngah sedey then bce entry terus hepy jep.hehe

Qaddafi said...

haha. baguslah. ceriakan hari anda selalu :)