There was an error in this gadget

Monday, March 22, 2010

~Afie Diaries Episode 13~











I meet you again! 

:))

pukul 8 tadi aku diminta oleh abang zed untuk pergi beli chicken wingsssss(byk gila aku order) kat gerai depan BSN.
dengan bersahaja aku pergi beli.

naik scooter
jln pi depan tuh.
fuh, syok gila naek scooter cousin zed!

apa nama ntah,
aku xtaw..
tapi mmg laju ah..
pickup gila..

wahaooo!!!!



...



sesampainya di gerai tersebut
aku terjumpa dengan seorang minah nii
aku masih ingat
peristiwa mkn di kdai mamak
minah tuu ketawa memang sweet gila!

plus,
dia mmg suka ketawa
I miss her laugh again :'(


aku rasa aku cm dah syok kat minah nii..
tp tuu lahh..
bukan apa..






saya bukan gay..







tapi tiba2 datang seorang mamat menghampiri minah tuu.
rupa2nya balak dia..
walao!!!! :o
dia dah ada balak..

gila beruntung sial balak dia..
dapat awek cm minah tuu..

bukan senang taw na cari gadis cm minah tuu..

what is special bout that girl?




JENG JENG..JENGGG!!




1.dia punya ketawa sweet gila!
2.dia punya ketawa sweet gila!
3.dia punya ketawa sweet gila!
4.dia memang suka ketawa..
5. smpi aku yang duk table selang satu table pon bole ketawa dengar bertapa sweetnya dia ketawa.
6.she's friendly. I Like that! : D


masa duk tengah tunggu chiken wingss yang aku baru 1st time mkn tuu tengah siap
aku duduk laa kat kerusi tepi tuu..
tuu saja aku dah order dua kali kat gerai tuu..
bukan sebab awek tuu,
tapi chiken wing dia memang sedap! hmm..yummy!


tengah2 tunggu tuu ada laa minah tuu dengan balak dia.
so aku pun just berdiam laa sambil perhati diorang berborak.
then minah tuu ketawa then pndg2 aku..then dia senyum.




oh god damn sweet mary!!!!!



aku xde laa tergoda
tp tertarik lah dgn sikap dia yang friendly tuu..
senyum all the F things ever tuu..
so, aku dengan secara tak sengaja pon terinvite laa dlm conversation tuu..



wahh, cm YM pulak :P


then aku pon berborak laa dengan dia N her bf tuu..
xde rasa segan silu
we just talk cm dah lama kenal.
keep talking N laughing spanjang conversation tuu.


then chicken wings dia dah siap,
so brader 'ayam' tuu pon bg laa kat minah tuu..
but
minah tuu kata "eh, xpe lahh, bg lahh kat abang tuu(Me!)"





oh, goddamn sweet her little white thang!!!!
*merapu,pfft!*





baik hati pulak.
pfft!
bertambah segan aku kat situ.
aku order 12 ketul,
minah tuu order 6 ketul.
jauh beza dee, but
she still willing to wait till I get 12pcs.



damn sista,
beruntung balak kau....


ayam aku dah siap,
bayar..
N aku nak blah.
but dia boleh melawak lagi.


"bang, jln tuu leklok ye, tengok kiri kanan. kim slm kat girlfriend taw"

"pfft!,shit! aku xde awek lahh" kata hatiku.

"oke2, thx laa cuz bg I ayam nii dulu ye." kata mulutku.






itulah dia kisah cinta bodoh oleh seorang lelaki nerd...











~Afie Diaries Episode 13~





i just wondering cmner aku duk lalu situ tiap2 hari tapi xperasan langsung kedai tuu ada huh???


betul laa awek tuu ckp, lenkali lalu depan BSN toleh kanan..
pfft!!




aduii, aku lupa lakk nak tanya nama gadis tu lahh!!
PANTIT!!!!!




pfffffffffffffffft!!!!

1 comment:

Qaddafi said...

Ini baru real DESPERADOO..:PPPP