There was an error in this gadget

Saturday, July 17, 2010

~New Mew~

Fuh, setelah almost 2 bulan aku tak update blog nii langsung dek kerana internet tiada di rumah + melakukan aktiviti harian di kuantan ( bangun kerja makan lepak tido ) + serta ditambah dengan aktiviti yang sihat ( jogging, futsal, bola ) + tidak kurang juga aktiviti yang kurang atau tidak sihat langsung ( xdapek laa nk taw jah, nk follow aku )

Ditambah pula dengan kritikan dari ramai peminat2 di luar sana. Asal balik U je tersempak dengan rakan2 lama mahupun 'orang2 baru' lalu mereka pun berkata "eh kau/awak/kamu/you/d***/etc asal lama sangat x update blog huh?" Permintaan masyarakat di luar itu terlampau tinggi membuatkan aku terasa macam penulis novel laa pulak. Namun satu jawapan sahaja yang mampu aku berikan kepada mereka..nantilah.



So. memandangkan aku dah semangat nak update blog. Dengan kalimah bismillah aku memulakan adventure mencari dan memgupdate blog. Ala2 journey to the west gitu, tapi aku bukan yang babi tuu aku jadi sami dia. Macam biasa la kan kalau update blog yang da lama bersawang bak kata cipah kena la ada beberapa procedure yang perlu diikuti

a. make up balik background blog anda
b. kalau nak make up mesti ada usha2 template yang menarik
c. kalau stakat cantik saje xde cm accessori tambahan tak meriah laa kan
d. ada lagu bagi sape yang telinga tak reti duk senyap
e. letak ads; bagi sesiapa yang reti ( woi ajar laa aku pun nak taw jugak! )
f. blah,blaah, blaahhh....
g.   o0o=.=


Aku pun buat laa aktiviti kobek mengkobek mende alah blogger nii.. Banyak sangat sampai aku pun dah lupa@pening tengok mende html pelanca* semua tuu. So aku pun edit laa setakat mana yang termampu dan aku try lagi edit mende kat tepi2 korang nii dari semasa ke semasa hingga hari k...zzz cm khutbah pulak.

Bak kata pepatah hujan ku sangkakan petang namun sampai tengah hari ( eh eh betulla hujan dah berhenti )
aku terasa tersangat la hot sebab ada satu mende nii aku dah lama try buat tapi sampai sekarang still tak boleh. Dah berapa banyak ayat sumpah seranah aku kat mende nii.. Kau orang tengok laa sendiri




Mende alah ni memang memalatkan..fala fantek!


So, di sini ingin diucapkan kepada para pembaca di luar sana... macam mana huh nak buat chatbox payah laa orang2 yang berjalanblog/blogwalkingg nii nak singgah kat blog aku ibarat worang mau jalan2 tapi kedai makan tepi jalan tada'..macam mana mau beli air? Itulah dia Osman Singhwalia melaporkan untuk tivi tiga. haha!!

6 comments:

Pozie Vengeance said...

mcm ciba* do!. HAHAHAHA

Qaddafi said...

hehehehe..kau bila nak update blog?

hafizazmi17 said...

ahahhahahahha

peribahasa terboikkkkkk

Qaddafi said...

haha..mari belajar peribahasa :DDD

zaidazpilicueta said...

bodo, haha :D

Qaddafi said...

besa dah..