There was an error in this gadget

Friday, July 23, 2010

Tahukah anda?

dalam orang duk syok cuti2 dulu aku ada terlayan satu channel nii and channel tersebut ialah KBS atau dikenali sebagai Korea Bull Shikhhh..haha aku tibai je nama channel nii xtaw laa tp yg aku taw channel tuu channel kat korea.

So, dalam diam2 aku ttbe pulak tertarik dgn beberapa artis korea ini. xtaw macam mana boleh terjadi sedar2 je aku dah tercongok bila diorg sume2 nii ade kat dlm tv. =.=

Setelah dikaji teliti ape lanca* semua tuu dan majlis Syura' dilakukan bersama beberapa sekumpulan ulama', akhirnya kami telah memilih artis-artis tersebut dan telah menyusun mereka mengikut ranking yang telah kumpulan kami lakukan.






nama betul dia, xtaw tp dlm tv orang duk panggil dia Luna. haaa..bukan Luna Maya dlm siri Peterporn tuu heh. dia nii dari kumpulan f(x), tak banyak mende menarik sangat pasal dia tapi dia nii notbad lahh. so dia duduk no 4.







 

x banyak gambar dia nii sebab dia x berapa top sangat...






haa yang nii pulak nama pelik orang korea tapi nama glamour dia Krystal. muka dia xde laa cantik mana tak hengeen pun tapi gaya innocent dia nii yg buat para2 ahli Syura tertarik tgok dia. so, kawan2 ini dia Krystal f(x)  *dia group f(x) jugak* dia berada di tempat ke-3..clap3*






ecececece..bajet comel laa tuu..




haa nii pulak mak ayah dia bg nama Yuri Kwon, dia nii dari kumpulan SNSD atau dalam nama panjangnye Shi Nae Shi Dae atau dalam bahasa omputihnye Girls Generation. bahasa melayu aku tak ingat ape. dia nii laa 1st anak gadis korea yang kami semua pilih dalam top 4 tapi sayangnya di diletakkan ditempat ke-2. haha



pehh 1 one eye.. freemason. LOL



haa!!tonggeng!! haa tonggeng lagi!! haa!!




tahukan anda? 
Yuri Kwon nii merupakan ketua kumpulan SNSD yang mana ahli dia ter-bapak-lah banyak 9-12 orang gitu tak sure.
Dia nii juga merupakan org pmpn ke-6 tersenarai dlm cowok-cowok korea yang sexy/cantik/sexy tak sure lah. sexy kot.

 =.=''









haa.. nii yg den dok tonggu dari td nii haa.. aiipp aiippp..keto pale~~

nii nama dia Kim Jung Ah. dari kumpulan After School atau alih ke bahasa melayunyee pulak ialah lepas sekolah. dia nii memikul tugas sebagai main vocalist dlm group tuu. memang cantek lahh, sebab tuu dia duk kat no 1. 

tapi actually top 3 tuu memang susah nak letak sapa no 1 sapa no 2 & seterusnya. kiranya 3 3 minah tuu bersaing kuat lah sampai rambang mata aku nak pilih..jizzz~




@_@
()





dia nii memang cantik dan layak kiteorang letak dia no 1 tapi dia nii tua umur 29, dah boleh kawen beranak dah tapi apa aku kesah? aku memang suka mak-mak orang nii. dah tuu pehal??!


sorry tak dapat nak bubuh gambar Jung Ah nii banyak sebab banyak gambar seksi kang jadi kontroversi pulak blog nii. nanti orang kata nii blog peterporn. hambek nok.



So setakat sini sahaja dapat saya meluangkan masa bersama saudara/saudari sekalian. Tak dapek lahh nak lama-lama sebab saya ade hal pulak lepas nii. rajin-rajin laa bukak youtube cari pasal group2 di atas ni kalau nak tau info lebih lanjut. haa, kepada kawan-kawan kat sana tuu jangan duk tak puas hati kata hoii, baru* takde awek mesia yang cun2 ke kau nak cari, sesungguhnya anda semua ibarat, "mulut bau belakang parang"


pehh busuk syial !!!!


No comments: