There was an error in this gadget

Friday, August 6, 2010

khas buatmu.terima kasih google chrome.latina chick kick ass..haha budus!


Party party people at..haha yeah!!!




salam satu Palestin.


minggu nii seriously penat gila ba-bee. abes x sempat aku nk layan luahan hati rakan2 yang sakit hati @ patah hati @ what so ever sume2 tuu. haha


tapi dlm penat2 nii ada laa satu story yang bley tahan syok laa nak stori2 dgn cik kak cik mah kat luar sana. ada laa hari tu memang tga struggle gila2 buat kerja. hari tu x silap hari rabu mlm kot atau lebih dikenali dengan nama hari Bahasa Asing Se-Sri Iskandar. tengah2 tension + mengantuk + buat kerja ada laa ttbe datang sorg minah nii dengan tiba-tibanya dia IM aku kat satu laman nii wht we call in omputehnye Facebook site @ fesbuk


disebabkan sangat penat so xyah laa nak tulis panjang2 just tunjuk gambar kat korang2 & disertakan dengan huraian ringkas. 

oke..ready guys! please wear your seatbelt..sebab kita nak g melancong ke benua Amerika Latin


3....2....1


al-kisah bermulanya satu detik usha-mengusha..



dia start dulu..haha







time nii dia bgtaw xley speakin eng. 
so tiba2 aku otak jadi creative, apa lagi.. Google translate laa..
tengok aku reply apa tuu..haha
stail bak ang.






haa time nii dia bgtaw dia duk mana.
Brazil haa jah. mek aihh.
tengok saya reply apa..haha







nii x silap dia mintak emel MSN.
sorry saya xdak MSN, YM ada laa..









nii time last2 laa dia nak out da pergi mana ntah.
subuh baru abes burak bak aang..
gila btul awek Brazil nii. 

>.<








nii di akhir perbualan.

baca ayat last sekali apa dia tulis.

haa nampak?
haa nampak?
haa nampak??
nampak?

haa haa...

hehe "p







dengan secara tidak sengajanya saya berjaya mengurat seorang minah nii. dengan berbekalkan Google translate saya mampu menarik minat dia..haha


tapi seriously tak leh blah time duk chatting2 dengan dia. pecah perut bak ang. apa laa bodo awek nii lyn orang laki cm aku. ades. itulah je saje je nak tunjuk kat korang bukan nak tunjuk aku terer ngorat2 nii tapi kalau korang ada kat tempat aku nak2 time2 mengantuk gila kompem korang boleh tergelak sakan sampai terkeluar cendol2 dari hidung semua.


 tu je laa kot. xdak dah. aku mls nak print screen apa lagi yang ktorang chat.
haha..






haa ni lagi satu buduh. ingatkan dia kecek klate. rpanya bahasa dia laa.pfft!


2 comments:

Puteri Nurul said...

wakakakak!!! semart seyh dude!! keneng kn put 1!!! ngahahahah!!!

Qaddafi said...

HAHAHA nak ke?

kak put nak orang apa?

lmao >.<