There was an error in this gadget

Friday, August 27, 2010

Feedback ;)




Assalamualaikum wbt.


Salam Ramadhan buat para pembaca blog saya semua.


So, setelah bout' seminggu lebih dah tak update  blog & memandangkan hari nii merupakan hari cuti saya sangat rasa 'free' untuk meng'update' blog. tak dilupakan hari ni hari nuzul Quran bagi para pembaca yang beragama Islam. sudah 114 tahun Al-Quran menjadi 'refrences'(dlm bahasa tak reti sebut dah berapa kali fikir x dapat2 jugak =.=) bagi kita semua umat Islam.




Memandangkan hari nii saya 'free' so saya nak update blog. 1 perkara dah setel. namun masih terdapat persoalan yang menjadi soalan yang permasalahan ini (erk..merapu.pfft!)


so.


persoalannya ialah


1. cerita apa nak post kali ini?
2. adakah cerita kali ini sangat best untuk kau orang semua baca?
3. perluke aku buat cerita pasal diri sendiri?
4. ke nak buat cerita pasal member2?
5. cerita pasal artis korang minat ke? tapi banyak gossip. plus, aku tak suka gossip.
6. atau korang yang bagi jenis genre cerita apa untuk di-post-kan dalam entry2 yg akan datang. boleh saya buat homework sikit.




so. sebelum mengakhiri entry yang x berapa best kali ini saya berharap feedback dari korang2 semua. tolong laa bagi idea cerita apa yang boleh saya story2 dgn korang2 semua. segala feedback yang terima akan dipertimbangkan. sekian, terima kasih :)






PERAH OTAK UNTUK ENTRY SETERUSNYA.
EYAAARGGHH!!



see ya!

2 comments:

lokman said...

tolong buat liputan tentang Rumah Pengasih Bota.orang luar nak tau.

yg prihatin,
Jiran Setail

Qaddafi said...

lokman: baiklah request anda akan dipertimbangkan.