There was an error in this gadget

Friday, March 11, 2011

Fix thing here & there

Damn, dah berapa lama tak update blog.  Actually, dah try nak update blog since last week tp due to busy & my lappy kena format so saya terpaksa menangguh niat saya yang suci murni itu.

Nothing to say much, sebab tiba-tiba je boleh tulis kan kat sini. So kita berdoa je laa agar bencana gempa bumi berukuran 8.8 skala ritcher tuu x mengakibatkan tsunami kat Malaysia. khususnya belah2 timur tuu & negeri Sabah. tapi rasanya okay dah kot. sebab pengkaji predict yang tsunsmi tuu bakal melanda Malaysia 2 hours after the earthquake & ada sumber kata tengah malam. Tapi sekarang nii dah pukul 6.32AM so rasanya nothing happens. Alhamdulillah :)

So, its 6;33AM & I still can't sleep yet. according to this picture below I'm going to damage my brain. Seriously.


Dah laa tuu, nothing to say left. Lepas nii solat subuh & terus tidur, lantak lah dia nak lena pukul berapa pun. 
Morning peeps ^^v

2 comments:

Azim~jimkimjat said...

dude, 8.9 dowh. :P

Qaddafi said...

I knw tht 8.9!! tp apesal aku tulis 8.8??? fufffff!