There was an error in this gadget

Wednesday, February 16, 2011

Keling Babi? what??! so were you SOAB!

Sorry cuz I can't post this video for you guys to see it easily(cuz it has been deleted from youtube) and you have to click on this link to see it.

'Keling Babi'

Yeah ada some of you guys yang benci kaum2 india nii, tapi patut ke sampai buat tahap macam nii? Kesian aku tengok mamat india tuu, muka dah tahap apa ntah dia tuu (takut, debor, selenge, malu & tak sanggup nak buat)
korang still nak buat dia macam tuu.. Seriously aku kesian tengok dia nii & aku sanggup pergi pukul budak melayu tuu (cuz suara dia mcm boleh cam dia tuu malay boy) even aku pun sendiri bangsa melayu.

Cuba korang bayangkan perkara nii jadi kat diri korang, plus dgn video muka korang sendiri mencaci bangsa sendiri & upload masuk youtube. Mesti malu bukan? So do that kid.

So, please laa stop benda2 bully orang berlainan bangsa nii, kita hidup sebagai masyarakat Malaysia okay. Di sebabkan video nii beratus-ratus orang india benci kat kita bangsa melayu nii taw, & diorang akan persoalkan isu ini kat dewan parlimen & blabla so on semua tuu. Siapa yang dibenci akhirnya? Bangsa Melayu jugak..

Macam mana laa Malaysia nak maju kalau kita semua nii still nak berbalah? Fikir-fikirkan lah yea you guys. Peace yaww!



Wa relax je ada kawan cina, india, siap ada orang sabah lagi.. Mak wa tak bising pun ;)

4 comments:

Charmaine Nash said...

i tgk vid tu smalam kt blog serius..sedih dowh...kesian tat indian boy....malu pun ade gak ngan mlayu camtu..

Qaddafi said...

tahu xpe, muka dia dak laa kesian. I yang pure malay nii rasa lagi malu gila taw.

Gila seday T_T

Nur Liyana Mohd Yunus said...

kuang ajaq punya manusia........
melayu oh melayu...... huhu

Qaddafi said...

haa ya taw xpa kan. kalo cm ni saya pyn nak benci melayu laa aih...